Četrti v sklopu “Korona” koncertov dvojec Teemstaah

Četrti v sklopu Corona Detention "sešnov", koncertnih nastopov iz studija Mkc se predstavljata Mojca Kamnik in Aljaž Lipuš-Teemstaah. Premierno sta predstavila pet avtorskih glasb.
250a4ae3-3df6-41d9-b160-fab13e252e6c

VIDEO: Corona Detention Teemstaah

Glasbeni duo ustvarja predvsem v neki mešanici alter, pop, elektro žive glasbe. Oba sta kot multiinštrumentalista igrala v mnogih zasedbah različnih zvrsti od punka, folka do hip hopa. Skupaj sta igrala v zasedbah D..P..N.. in The JNX , ustvarjala glasbo za predstave Gledališča DELA ter aranžirala najnovejšo zgoščenko Milana Kamnika, A ‘še mam sploh pravico?. Še danes igrata v zasedbah Milan Kamnik in Hedera Vento in sta aktivna kot glasbena ustvarjalca in producenta vsebin Umetniškega kluba 101.

Aljaž je glasbeni producent na Radiu Center, kot avdio producent pa se je podpisal pod mnoge izdelke zasedb kot so 7AM, 3ik Collective, UnderPodnGrabn in Milan Kamnik, izkušnje na inštrumentih je nabiral s zasedbami ROW the band, Batman Dead, Pick up the soap itd. Mojca je samozaposlena v kulturi, aktivna kot zborovodja ter zvočna umetnica. Glasbene izkušnje si je nabirala pri Carmini Slovenici ter alter zasedbah Strgane Pazduhe in Libras. Oba ustvarjata tudi samostojno avtorsko glasbo. Vplivi na njuno glasbo prihajajo iz najrazličnejših zvrsti, tako od jazza, klasične in ljudske glasbe, hip hopa, punka in popa.

V sklopu koncertov za “korona čas” so se najprej predstavili Manifest iz Kotelj, kot drugi se je predstavil kitarist, pevec in avtor Jan Lužnik, kot tretji pa dvojec Nage Babe.

Organizatorji k sodelovanju pri projektu še naprej vabijo vse zainteresirane glasbene ustvarjalce, da se prijavijo na naslov: mladinskisvet.mosg@gmail.com. 

Besedilo: Glasbena spektakularnost

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.