Search
Close this search box.

Gasilci in reševalci na delu: AED, delovna nesreča, poplave, požar …

Včeraj so imeli gasilci polne roke dela, prav tako pa tudi reševalci. O prometni nesreči, ki se je zgodila na območju Dravograda, v kateri se je poškodoval voznik štirikolesnika in bil s helikopterjem prepeljan v UKC Maribor smo že poročali TUKAJ, Gasilci in reševalci pa so posredovali tudi na drugih intervencijah.

Po včerajšnjih intervencijah so radeljski gasilci na Facebook strani zapisali: “Ob 11.30 uri smo nudili pomoč oboleli osebi v Radljah do prihoda reševalcev NMP. V popoldanskem času od 14.45 ure dalje smo posredovali v Vuzenici, kjer smo iz 10 objektov črpali meteorno vodo, ki je zalila objekte. Med posredovanjem v Vuzenici smo opravili še 1 prevoz vode na požar gospodarskega objekta na Sv. Danijel, Občina Dravograd”.

FOTO: PGD Radlje ob Dravi – na poti na pomoč pri gašenju požara.

Preberite tudi:Koroško je že zajelo neurje s točo, najhuje je v Dravski dolini (FOTO in VIDEO)

Ob 23.22 se je v podjetju v naselju Žerjav, Občina Črna na Koroškem, pri delu poškodoval delavec. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so poškodovanca oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Ob 17.45 je v objektu na Pohorski cesti v Vuzenici izteklo kurilno olje. Olje so izčrpali gasilci PGD Radlje ob Dravi.

Ob 11.27 je v frizerskem salonu na Mariborski cesti v Radljah ob Dravi ženska izgubila zavest. Gasilci PGD Radlje ob Dravi so ji nudili prvo pomoč kot prvi posredovalci do prihoda reševalcev ZRCK Ravne na Koroškem. Z reševalnim vozilom je bila prepeljana v SB Slovenj Gradec.

Preberite tudi: Neurje s točo zajelo tudi Črno na Koroškem: Zalita hiša, neprevozna cesta, med plazovi ujetih sedem oseb (FOTO)

Dogodki