Search
Close this search box.

Koroško je že zajelo neurje s točo, najhuje je v Dravski dolini (FOTO in VIDEO)

Vreme nam zopet ne prizanaša. Napovedi so se tudi tokrat uresničile. Nevihte so že zajele velik del Slovenije, med drugim tudi Dravsko dolino, kjer je po do zdaj zbranih podatkoih najhuje na območju Mute in Vuzenice. Na delu so tudi gasilci.

Zaradi popolav so zaprte tudi številne ceste. Zato previdno na poti.

FOTO: Jasmina Burja. Vuzenica

VIDEO: Vuzenica – Pohorska cesta. Avtorica posnetka: Manja Meršnik

[aiovg_video id=91650]

FOTO: Facebook Neurje.si. Avtorica posnetka: Urška Medved,

FOTOGALERIJA: Nevihta s točo na območju Mute. FOTO: Mirko Vošner – župan Občine Muta, ki je ob fotografija pripisal: ” Upam, da je prešla ena največjih vremenskih front s točo v zadnjem času, preko občine Muta, brez prevelikih posledic za naše občane …”

Kot poročajo na Neurje.si je Občino Muta zajelo silovito neurje s točo in močnimi nalivi. Po neuradnih podatkih je na območju padlo preko 100 mm padavin v zelo kratkem času. Hudourniki in potoki poplavljajo.

FOTO: PGD Muta
FOTO: Nnina Pungartnik. Spodnja Muta.

VIDEO: Neurje na Muti. Facebook stran Neurje.si – avtor posnetka: Andrej Vrečič

Občino Muta, na Koroškem, je zajelo silovito neurje s točo in močnimi nalivi. Po neuradnih podatkih je na območju padlo preko 100 mm padavin v zelo kratkem času. Hudourniki in potoki poplavljajo. ⚠️Andrej Vrečič, hvala za poročanje.

Objavil/a Neurje.si dne Sobota, 24. avgust 2019

Vremensko napoved najdete TUKAJ.

Naša ekipa bo še naprej spremljala razmere na terenu in vas o morebitnih neurjih sproti obveščala. Če imate kakšno fotografijo, jo nam lahko pošljete na info@koroskenovice.si ali na našo Facebook stran.

Dogodki