Preverili smo, ali držijo govorice, da sta Korošica Ana Oder in Ambrož iz Kmetije par

Ambrož Vahen Kralj, ki je v javnost poznan predvsem iz oddaje Kmetija, je zadnje mesece polnil medijske vsebine zaradi ljubezenskega razmerja, v katero se je podal s sotekmovalko v šovu Kmetija, Nino Radi. Zadnje dni pa so na spletu zaokrožile informacije, da se je Ambrož že ogrel za novo lepotico, in sicer Korošico. Zadevo smo preverili pri Ani Oder, finalistki za Miss Slovenije 2022.
vozički111

Mislinjčanka Ana Oder je na naše poizvedovanje, ali sta z Ambrožem v razmerju odvrnila, da sta prijatelja in s tem zanikala govorice, da bi bila z njim v ljubezenskem razmerju.

Sva v dobrem prijateljskem odnosu. Trenutno sva v fazi spoznavanja. Je človek s smislom za humor in človek z vrednotami,” odnos opiše kandidatka za Miss Slovenije 2022.

Preberite tudi: V finalu Miss Slovenije 2022 tudi Korošica Ana Oder

Kot je še pojasnila, sta se spoznala na dogodku. “Spremljala pa sem ga že tudi v šovu Kmetija, kjer je pritegnil mojo pozornost s kvalitetami, ki so meni blizu,” je na vprašanje, ali ga je spremljala že v šovu in kje ga je spoznala odvrnila Ana.

Trenutno svoj čas posvečam študiju, projektu Miss Slovenije in pripravam za kegljaško reprezentanco. Ob pravem času pa bo prišla tudi ljubezen. Za prihodnost lahko rečem le to, da pustimo času čas,” je sklenila skrivnostna Korošica, ki nam ni izdala, če jo je ob današnjem prazniku Ambrož s čim presenetil.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.