Kljub koncu Radia Laser, oddaja TimeOut ostaja

60780926_2124018284555011_8339820272483827712_o
Ukac

Včeraj smo pisali o tem, da je Radio Laser prenehal z oddajanjem (več si preberite tukaj). S tem so seveda prenehale “delovati” tudi oddaje, ki so jih vrteli na radiu.

Izvedeli smo, da oddaja TimeOut, ki je na Koroškem postajala vedno bolj priljubljena, ostaja. Kako? Jetam in Ukac sta nam zaupala, da so se odločili, da, ker je oddaja zelo dobro sprejeta, bodo nadaljevali z oddajanjem.

Župan MO Slovenj Gradec, Tilen Klugler skupaj z Ukacom (levo) in Jetamom (desno)

Sicer se oddaja resda ne bo več oddajala na frekvenci 105,2Mhz, temveč pa preko internetnega radia. Vse ostalo ostane enako. Oddajanje bo še vedno potekalo iz studia Radia Laser, še vedno bodo imeli zanimive goste (danes v goste prihaja lokalni raper Dražič) ter še vedno bodo pripravljali zanimivo interaktivno vsebino.

Oddajo lahko poslušate na tej povezavi: https://radio.co.si/laser-105-2-fm/

V tej sezoni bodo na ta način predvajali še tri oddaje, zadnja oddaja bo 19. junija letos. Za jesen pa sta ustvarjalca oddaje že obljubila, da bodo z oddajo nadaljevali, točno še ne vejo kako, bo pa sigurno.

16. oddaja TIMEOUT, gostje OnePlan, 29.5.2019 – UTRINKI

V naš mali studio na Radio Laser 105,2, so se zgnetli štirje modeli iz OnePlan (Max Pšeničnik, Matevž Pšeničnik, Nejc Rockett Grilc in Aljaž Škrabec) ✌️✌️Povedali so, kdo je komu brat, zastonj brat, ter mrzli bratranec od zastonj brata. Glavno, da ostane vse v familiji. Videli smo, da se dobro poznajo med seboj, tudi na bolj občjutljivih področjih. 👬👬Podelili smo kar dve lepi nagradi. Nagrajenki sta dobili 9000sekundno razvajanje v wellnessu Savna cimr iz Mežice, ter bon v vrednosti 50€ za storitve, ki jih nudi MN Fizio Center, o katerem lahko več preberete na naši FB strani TimeOut – Radijska Oddaja. 🛍🛒🎁☢️ Ne pozabimo. Ta teden nas obišče veliko ime slovenskega repanja in hip-hopanja Tomi Dražič. Med tistimi, ki bodo ZAINTERESIRANI in kateri bodo POTRDILI udeležbo na 17. oddaja Timeout, gost Tomi Dražič, pa bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel lepo nagrado, ki jo tokrat poklanja PoceniPrenosniki.si. ☢️Ekipa #timeout, ki že švica v tej toplih dneh:📸 Tilen Špegel Fotografija📲 Tadej Korotancnik🎥 S8dna🎛 Jetam🎙 DjUkac Krajnc Uroš

Objavil/a TimeOut – Radijska Oddaja dne Ponedeljek, 03. junij 2019

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.