Ana Pusovnik: “Golote me ni sram. Moja golota je na estetskem nivoju” (VIDEO IN FOTO)

Obiskali smo Ano Pusovnik, Korošico, ki se sicer poteguje tudi za srce sanjskega moškega. Tokrat pa je z nami delila nekaj utrinkov med fotografiranjem za OnlyFans.

Gre za spletno stran, na kateri si lahko vsakdo ustvari svoj profil in objavlja fotografije, video posnetke in druge datoteke, sledilci pa jih lahko tudi kupujejo. V Združenih državah estradniki že služijo milijone, kot kaže, pa z omenjeno stranjo uspešno služijo denar tudi Slovenci. Med drugim je na strani zelo aktivna Ana Pusovnik, ki se je ravno pred dnevi posnela nekaj novih fotografij, v zakulisje dogajanja pa smo pokukali tudi mi.

Ogled fotografij je na spletni strani OnlyFans lahko brezplačen ali pa plačljiv, kjer plačuješ mesečno članarino za posameznega avtorja ali avtorico. Uporabnikom pa omogoča tudi dopisovanje z modelom. Anin profil je plačljiv, nanj pa je po njenih besedah naročenih okoli 170 uporabnikov. Mesečna naročnina brez popustov pa stane 40 evrov.

Preberite tudi: Korošica Ana Pusovnik iskreno o sanjskem moškem: Zanj se sanjska ženska še ni rodila (VIDEO)

Kot je za Koroške Novice dejala Ana, se golote ne sramuje. Po njenih besedah do zdaj še nihče, ki je obiskal njen profil na OnlyFans, ki ga najdete TUKAJ, ni bil razočaran. Še vsakemu do zdaj se je nakup izplačal, je dejala. Objavlja pa, kot je omenila, večinoma profesionalne fotografije, nekatere pa posname tudi sama, “vendar so vse na estetskem nivoju” je dodala.

Omenila je še, da je včasih, še preden se je prijavila v šov za Sanjskega moškega, imela bolj pristne oboževalce, ki so z njo radi tudi poklepetali. Zdaj pa ji kar veliko obiskovalcev njenega profila sledi iz radovednosti, še pravi Ana.

Na OnlyFans pa imata svoja profila še vsaj dve Korošici, in sicer Denise Dame, o kateri smo včeraj poročali TUKAJ, in priljubljena akterka resničnostnih šovov, Ksenija Kranjec.

FOTOGALERIJA

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije