Korošica na zmenku v živo fizično napadla raperja (VIDEO)

Nad Korošico Denise Dame se nekateri zgražajo, drugi pa jo občudujejo, ne nazadnje tudi zaradi poguma. Vse od začetka rednega pojavljanja v javnosti buri duhove in sproža vprašanja o tem, ali gre zares, ali pa je vse le spretno konstruirana parodija na slovensko estrado. Tokrat je za škandal poskrbela, ko je obračunala s slovenskim glasbenikom.
denise
Denise Dame in Pero Martić

Pri Ravenčanki Denise Dame oziroma Denise Ferk smo sicer vajeni že marsikaj, a tokrat je šla starleta še korak dlje. Med prenosom v živo, kjer so z njo potekali zmenki v živo, se je spravila nad raperja in ga pričela tepsti.

VIDEO: Posnetek, kako se je končal zmenek v živo

Ko se ji je na zmenku pridružil Pero Martić, mu je Denise očitala, da je izjavil, da ona resnično ni njegov tip ženske. Ko je Martić na to odgovoril pritrdilno, je na polgola Korošica izgubila živce in mu prisolila klofuto.

VIDEO: Kratek posnetek dogajanja

»Zakaj si potem prišel sem? Je*** ti mater. A zato, da delaš reklamo za svoje gnile komade,” je med drugim vpila razjarjena Denise, ki pa se ni ustavila, z raperjem je začela fizično obračunavati, med vpitjem pa so iz njenih ust letele številne kletvice.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.