Korošica Ana Pusovnik iskreno o sanjskem moškem: Zanj se sanjska ženska še ni rodila (VIDEO)

V šovu Sanjski moški se za srce sanjskega moškega te sezone, Gregorja Čeglaja, bori tudi simpatična Korošica Ana Pusovnik. Kot pa kaže, pa je po snemanju med njima že prišlo do trenj, saj jo je Gregor blokiral na Instagramu. Zato smo pri Ani preverili, kaj se je zgodilo. Zanimalo nas je tudi, kakšno je njeno življenje zdaj, kaj počne in kaj pravi o sanjskem moškem. Slovenjgradčanka pa je spregovorila tudi o sotekmovalkah in z nami obujala spomine iz snemanja oddaj.
194575214_775321513170103_5042770253045756518_n

VIDEO: Pogovor z Ano Pusovnik

Kot je uvodoma dejala Ana, ki denar služi tudi z erotičnimi fotografijami, se ji življenje po snemanju oddaje ni bistveno spremenilo. Izpostavila je, da ima zdaj nekaj več dela z OnlyFansom, fotografijami ter pogosteje sodeluje z različnimi podjetji.

Ana je še povedala, da ohranja stike z vsemi tekmovalkami, v spominu pa so ji sicer ostali prepiri, izbruhi in lepi zmenki. “Za vedno pa ti ostane v spominu nastajanje oddaje,” je še dodala Korošica.

Korošica pa je kritična do obnašanja sanjskega moškega, za katerega pravi, da ni sposoben primerne komunikacije in da je neiskren. Ravno šum v komunikaciji pa naj bi bil tudi povod za blokado na Instagramu ter “nestrinjanje v določenih stvareh.”

Preberite tudi: Za sanjskega moškega se bo borila tudi Korošica

V javnosti so se sicer pojavila ugibanja, da je morda ravno Ana prišla v oddaji najdlje in zmagala, po koncu pa naj bi sledil prepir in blokada. Vendar nam Korošica tega ni niti potrdila, niti zanikala. Tako da bomo morali še naprej spremljati oddaje, v katerih se bodo v prihodnjih tednih, kot je dejala Ana, odvili tudi “lepi zmenki”, če bomo želeli izvedeti, katero dekle je izbral sanjski Gregor.

Za konec naj še omenimo, da smo se včeraj udeležili tudi snemanja za OnlyFans. Zakulisje dogajanja bomo na našem spletnem portalu predstavili že v naslednjih dneh.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.