Search
Close this search box.

Za sanjskega moškega se bo borila tudi Korošica

V šovu Sanjski moški se bo za srce sanjskega moškega te sezone, Gregorja Čeglaja borila tudi simpatična Korošica. Kdo je Ana Pusovnik?

23-letna Ana Pusovnik prihaja iz Slovenj Gradca in se ukvarja z ličenjem in manekenstvom. V šov se je prijavila, da pridobi novo življenjsko izkušnjo. Kot je povedala v predstavitvenem videu je zanjo sanjski moški vizualno privlačen, romantičen in zelo pozoren. Pravi, da ne pozna ljubosumja, zato tudi od moškega pričakuje, da ni ljubosumen, a vseeno doda, da pa je lahko prisotna “neka zdrava mera ljubosumja”. Za pravo ljubezen je pripravljena potrpeti in prenesti zelo veliko, ne prenaša pa nezvestobe in nasilja.

Simpatična Korošica opiše, da je zanjo idealni prvi zmenek nekaj preprostega, večerja, sprehod, pogovor ob kavi. Na prvem zmenku pa pravi, da se ne pogovarja o otrocih in poroki. Kaj pa poljub na prvem zmenku? “Če je to to, lahko,” pove.

Ana se v prostem času rada rekreira, druži s prijatelji, hodi na sprehode s svojim kužkom in kuha. Domači jo pri prijavi spodbujajo, so zanjo veseli in ji želijo veliko sreče.

Ana Pusovnik se je uvrstila med prvih šest na lepotnem tekmovanju Miss Earth Slovenije. Več TUKAJ.

Kdo je sanjski moški?

Gregor bo konec marca dopolnil 31 let, dela v farmaciji, natančneje v razvojnem centru. Kot so zapisali v njegovi predstavitvi na 24ur.com obožuje šport, je zelo družaben, rad ima dobro hrano, tudi kuha. In seveda, išče življenjsko sopotnico, svojo drugo polovico in žensko, s katero si bo lahko ustvaril družino. “Gregor sanjari o prihodnosti, napolnjeni z ljubeznijo. Upa na poroko, na otroke in pravljični zaključek, v katerem bosta s svojo izbranko živela srečno do konca svojih dni,” so še zapisali v predstavitvi sanjskega moškega.

VIR: 24ur.com

Dogodki

V šovu Sanjski moški se bo za srce sanjskega moškega te sezone, Gregorja Čeglaja borila tudi simpatična Korošica. Kdo je Ana Pusovnik?