Search
Close this search box.

V NK Fužinar se vrača učinkoviti stari znanec

Iz NK Fužinar so sporočili dobro novico, da se v klub vrača njihov drugi najučinkovitejši strelec lanske sezone, Ranko Moravac.

Ko je Fužinar sezono 2018/2019 končal na odličnem 6. mestu, je eno vidnejših vlog z devetimi doseženimi zadetki odigral prav bivši nogometaš NK Maribor.

PREBERITE TUDI: Uradno: Branilec NK Fužinar podpisal za bosanskega prvoligaša

“Vesel sem, da sem nazaj v Fužinarju. Soigralce in trenerja odlično poznam, tako da ne bo potrebnega nekega posebnega prilagajanja, počutim se domače. Hvala ljudem v klubu, da so me pripeljali nazaj! Ekipa je imela odličen prvi del sezone in zdaj že delamo na tem, da bo drugi del se boljši,” se je povratka ‘domov’ razveselil 25-letni Srb, ki sicer prihaja iz Novega Sada.

“Gre za odličnega ofenzivnega igralca, ki je domačim navijačem vsekakor ostal v spominu. Ranko, dobrodošel doma! Želimo ti uspešno sezono ter čim več dobrih iger v #fužinarvzajemci dresu! #mismofužinar,” so ob novi pridobitvi zapisali pri ravenskem nogometnem klubu.

PREBERITE TUDI: Izjemen prestop mladega koroškega nogometaša (FOTO)

Fužinar medtem že na polno nadaljuje s treningi in pripravami za spomladanski del prvenstva, kjer se želi održati visoko na lestvici 2. SNL (trenutno zasedajo 4. mesto). Za njimi sta dve pripravljalni tekmi: na prvi v Voitsbergu je bil izid proti ASK Voitsberg izenačen (1 : 1), na “koroškem derbiju” proti NK Koroška Dravograd v Dravogradu pa so suvereno zmagali s 3 zadetki razlike (NK Koroška Dravograd : NK Fužinar / 1:4).

Vir: NK Fužinar

Dogodki