Search
Close this search box.

Izjemen prestop mladega koroškega nogometaša (FOTO)

Na uradnem facebook profilu NK Fužinar je pred kratkim odjeknila vest, da se njihov napadalec Žan Medved seli v prvo slovaško ligo, natančneje k državnemu prvaku Slovanu iz Bratislave.

Žan je pri NK Fužinar igral kot posojeni igralec iz NK Olimpija Ljubljana. Odmeven prestop je mlademu napadalcu uspel po dobrih igrah v dresu ravenskega Fužinarja, ko je v enem letu igranja za klub dosegel skupno kar 24 zadetkov.

PREBERITE TUDI: Izjemna okrepitev NK Fužinar: “Cilji so jasni in hkrati visoko zastavljeni”

“NK Fužinar je dober klub, predvsem odlična sredina za mlade igralce. V ekipi Fužinar Vzajemci sem dal svoj maksimum, menim, da sem klubu zelo pripomogel, tako rezultatsko kot tudi medijsko. Rezultat vsega pa je moj odhod v Slovan, kar je velik korak naprej v moji karieri. Če si dober in zabijaš gole, boš uspel, tako je v nogometnem poslu in zato je tudi prišlo do prodaje oz. prestopa. Mnogo ljudi se ne zaveda, da je težko biti nogometaš, velikokrat moraš delati korake nazaj, da lahko narediš potem enega naprej, tako kot v mojem primeru. Mislim, da moraš samo zaupati vase, trdo delati in čakati na svoj trenutek,” je prestop komentiral Žan Medved.

Napadalni igralec NK Fužinarja Žan Medved se s podpisom pogodbe seli k slovaškemu državnemu prvaku Slovanu iz Bratislave.

“To je potrditev, da v klubu delamo strokovno ter fantom nudimo vse pogoje, ki so potrebni za uspeh. Žan vsekakor ni prvi, kateremu je uspel prestop višje iz našega kluba in seveda nikakor zadnji. Veseli nas, da imamo v moštvu fante, za katere smo prepričani, da bodo šli po poteh Žana, Mitje Križana (trenutno igra v Belgiji), Tilena Pečnika (Aluminij) … Tudi nedavni prestop trenerja vratarjev Dejana Veršovnika k prvoligašu NK Rudar Velenje dokazuje naše dobro delo. Žanu se zahvaljujemo in mu želimo vse dobro v nadaljevanju nogometne kariere!” je dejal predsednik Koroškega nogometnega kluba Fužinar Peter Stočko.

Pri Fužinarju za konec še sporočajo, da se začetek spomladanskega dela počasi, a vztrajno bliža in z njim možnosti za pisanje novih uspešnih #MISMOFUŽINAR zgodb. Ni skrivnost, da so cilji in ambicije kluba visoki: kot pravijo, bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da bo ekipa Fužinar Vzajemci dosegla vrh druge lige.

Tudi mi upamo, da bo uspehov, o katerih bomo z veseljem poročali, čim več!

Vir: Koroški nogomenti klub Fužinar