Search
Close this search box.

Izjemna okrepitev NK Fužinar: “Cilji so jasni in hkrati visoko zastavljeni”

Koroški nogometni klub Fužinar je podpisal sodelovanje z mladim, a obetavnim domačim strokovnjakom Anžetom Pečnikom, ki je postal novi strokovni vodja kluba.
“Ker sem v avgustu prvič postal oče, se je pojavila želja, da bi poleg rednega dela na šoli delo v nogometu trenutno opravljal bližje domu.” − Anže Pečnik, strokovni vodja NK Fužinar

“Veseli in ponosni smo, da eden najtalentiranejših mladih trenerjev v Sloveniji prevzema pomembno funkcijo v našem klubu!” so veselo novico na svojem uradnem Facebook profilu delili pri NK Fužinar.

Novi strokovni vodja kluba Anže Pečnik je nazadnje deloval v Celjski nogometni šoli, v preteklosti pa je uspel izbrusiti kar nekaj mladih talentov, ki sedaj igrajo v vidnejših klubih po Sloveniji, so še sporočili iz ravenskega kluba.

Predsednik NK Fužinar Peter Stočko je ob predstavitvi dejal, da je s prihodom Anžeta v klub jasno, da njihovi cilji niso več samo sodelovanje, ampak je vizija nogometno šolo postaviti na višjo raven ter v prihodnje nuditi še boljše pogoje za mlade igralce. “Ne dvomimo, da bodo predstavljali prihodnost članskega moštva in najboljših klubov v Sloveniji ter širše!” je optimistično dodal Stočko.

“Spoznal sem, da je NK Fužinar zame prava izbira!”

Podobno, zmagovalno mentaliteto goji tudi Pečnik, ki nam je v pogovoru poleg pričakovanj zaupal tudi glavni razlog, zakaj se je odločil vrniti ‘domov’: “Priložnosti, ki sem jo dobil v Celju, sem bil zelo vesel, a ker sem v avgustu prvič postal oče, se je pojavila želja, da bi poleg rednega dela na šoli delo v nogometu trenutno opravljal bližje domu. Jasni in hkrati visoko zastavljeni cilji, vizija kluba ter želja po dodatnem dvigu kluba in nogometne šole na vseh nivojih delovanja so me prepričali, da je NK Fužinar prava izbira. Ob tej priložnosti hvala predsedniku kluba, Petru Stočku, za ponujeno priložnost in izkazano zaupanje.”

NK Fužinar zaenkrat uživa odlično sezono. V drugi slovenski nogometni ligi po 17. odigranih krogih z devetimi zmagami, tremi neodločenimi izidi in le petimi porazi zaseda peto mesto ter s sedmimi točkami zaostanka za vodilnim Koprom (tekma manj) drži priključek celo za morebitno napredovanje med elito.

Vir: FB NK Fužinar

Dogodki

Koroški nogometni klub Fužinar je podpisal sodelovanje z mladim, a obetavnim domačim strokovnjakom Anžetom Pečnikom, ki je postal novi strokovni vodja kluba.