Search
Close this search box.

V NK Fužinar prihaja tretji strelec lige (VIDEO in FOTO)

Nekdanji reprezentant U19 Matej Potokar, ki je že kot mladinec zaigral v prvi slovenski ligi, se je pridružil ravenskemu nogometnemu klubu.

Gre za enega najboljših ofenzivnih vezistov lige zadnjih let. 23-letnik je kljub svoji mladost v drugi slovenski ligi zbral že 113 nastopov in dosegel zavidljivih 34 zadetkov.

Izjava Mateja Potokarja

PREBERITE TUDI: V NK Fužinar se vrača učinkoviti stari znanec

“Želja po vključitvi Mateja v naše moštvo je prisotna že dlje časa, zato smo zares veseli, da je tokrat prišlo do dogovora. Nedvomno gre za pomembno okrepitev pred nadaljevanjem prvenstva, kjer bodo naši fantje lovili zgornji del razpredelnice,” so zapisali pri NK Fužinar.

Izjava predsednika NK Fužinar Petra Stočka

Fužinar medtem že na polno nadaljuje s treningi in pripravami za spomladanski del prvenstva, kjer se želi održati visoko na lestvici 2. SNL (trenutno zasedajo 4. mesto). Za njimi sta dve pripravljalni tekmi: na prvi v Voitsbergu je bil izid proti ASK Voitsberg izenačen (1 : 1), na “koroškem derbiju” proti NK Koroška Dravograd v Dravogradu pa so suvereno zmagali s 3 zadetki razlike (NK Koroška Dravograd : NK Fužinar / 1:4).

PREBERITE TUDI: Uradno: Branilec NK Fužinar podpisal za bosanskega prvoligaša

Vir: NK Fužinar