Search
Close this search box.

Uspeh koroških judoistov na mednarodnem tekmovanju v Mariboru (FOTO)

Koroški judoisti so zopet blesteli na tekmovanju. V Mariboru so osvojili kar 6 medalj.

V Mariboru je v soboto, 13. aprila 2024, potekalo izjemno mednarodno tekmovanje Baumgartnov pas, na katerem so se koroški tekmovalci izkazali z izjemnimi dosežki. V dveh starostnih kategorijah so osvojili kar 12 odličij.

V kategoriji članov se je na najvišjo stopničko povzpel Vid Kavnik, prav tako pa sta z zlatom blestela tudi Nik Pavlič in Nuša Samec. Srebro je osvojila Lara Jamer, bron pa sta si priborila Aleks Krivec in Leon Marošek.

V kategoriji kadetov so blesteli Nuša Samec, Leon Marošek in Jaka Gošnak, vsi z zlatimi medaljami. Srebrno odličje sta dosegla Mateo Marošek in Aleks Krivec, bron pa je osvojila Lara Jamer.

Poleg tega so se odlično odrezali tudi ostali tekmovalci: Iva Forstner, Tibe Komerički, Teo Križovnik in Staš Svetec, ki so bili sedmi. Na tekmovanju sta nastopila tudi Taj Temniker in Ožbej Sovinc.

Velik uspeh je dosegel tudi Judo klub Acron Slovenj Gradec, ki je v kategoriji članov in članic ter kadetov in kadetinj osvojil prvo mesto po žlahtnosti medalj.

Iskrene čestitke vsem borcem in borkam za izjemne dosežke! Hkrati se zahvaljujejo podjetju Simetra d.o.o. Avtocenter Koroška za omogočen varen prevoz na tekmovanje.

Vir: Judo Koroška

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Koroški judoisti so zopet blesteli na tekmovanju. V Mariboru so osvojili kar 6 medalj.