Search
Close this search box.

Odlični vezist slovenskega prvoligaša bo okrepil sredino ravenskega Fužinarja (FOTO)

Ravenski nogometni klub je sporočil novico o še enem velikem prestopu. Iz Kidričevega na Koroško prihaja vezist Anton Rogina.

Rogina je pred v NK Fužinar nastopal v dresu Aluminija, v postavi katerega je odigral 33 prvoligaških tekem. “Prepričani smo, da bo prihod Antona prinesel mirnost in kakovost na sredini igrišča. Dobrodošel Anton in gremo na nove zmage!” so zapisali Ravenčani.

PREBERITE TUDI: V NK Fužinar prihaja tretji strelec lige (VIDEO in FOTO)

Anton Rogina je podpisal za NK Fužinar.

“Vesel sem, da sem se pridružil NK Fužinar. Gre za ambiciozen klub, ki omogoča igralcem odlično odskočno desko za nadaljnjo kariero, kar se je nenazadnje pokazalo tudi v zadnjem prestopnem roku. Vsi v klubu so me lepo sprejeli, od predsednika, trenerja, do igralcev. S svojimi igrami želim upravičiti zaupanje kluba in pomagati k izpolnitvi klubskih ciljev, ki so povezani z ohranitvijo visokega mesta na lestvici 2. slovenske nogometne lige,” pa je prestop pokomentiral 24-letni Ptujčan.

PREBERITE TUDI: V NK Fužinar se vrača učinkoviti stari znanec

Fužinar medtem že na polno nadaljuje s treningi in pripravami za spomladanski del prvenstva, kjer se želi održati visoko na lestvici 2. SNL (trenutno zasedajo 4. mesto). Za njimi sta dve pripravljalni tekmi: na prvi v Voitsbergu je bil izid proti ASK Voitsberg izenačen (1 : 1), na “koroškem derbiju” proti NK Koroška Dravograd v Dravogradu pa so suvereno zmagali s 3 zadetki razlike (NK Koroška Dravograd : NK Fužinar / 1:4).

Vir: NK Fužinar

Dogodki