Search
Close this search box.

K Fužinarju na posojo še mladi celjski vezist (FOTO)

Za ravenski nogometni klub zimski prestopni rok še naprej ostaja izjemno pester, saj so včeraj sporočili, da iz NK Celje na posojo k njim prihaja 19-letni Juš Štusej.

Obetavni vezni igralec je v jesenskem delu sezone nastopil na petih tekmah v prvi ligi, v preteklosti pa je nosil tudi dres slovenskih reprezentanc mlajših selekcij. Štusej se je iz NK Maribor, kjer je uspešno nastopal za mladinsko in kadetsko selekcijo aktualnega državnega prvaka, v Celje vrnil poleti 2018.

PREBERITE TUDI: Odlični vezist slovenskega prvoligaša bo okrepil sredino ravenskega Fužinarja (FOTO)

“Ob prihodu v klub sem bil deležen super sprejema s strani trenerja, novih soigralcev in vodstva kluba, za kar se zahvaljujem. Vesel sem, da prihajam v zdravo in urejeno sredino, ki ima ambicije za visoka mesta v drugoligaškem tekmovanju. Potrudil se bom po svojih najboljših močeh, da bom tudi sam doprinesel čim več pri uresničitvi klubskih ciljev. Komaj že čakam, da se drugi del sezone prične,” je svoje ambicije s prihodom na Ravne razkril nadobudni devetnajstletnik.

Mladi talent Juš Štusej bo okrepil zvezno vrsto NK Fužinarja. (Foto: NK Fužinar)

Fužinar medtem že na polno nadaljuje s treningi in pripravami za spomladanski del prvenstva, kjer se želi održati visoko na lestvici 2. SNL (trenutno zasedajo 4. mesto). Za njimi sta dve pripravljalni tekmi: na prvi v Voitsbergu je bil izid proti ASK Voitsberg izenačen (1 : 1), na “koroškem derbiju” proti NK Koroška Dravograd v Dravogradu pa so suvereno zmagali s 3 zadetki razlike (NK Koroška Dravograd : NK Fužinar / 1:4).

PREBERITE TUDI: V NK Fužinar prihaja tretji strelec lige (VIDEO in FOTO)

Vir: NK Fužinar, snportal.si

Dogodki