Eden izmed najboljših slovenskih vratarjev med bojevniki za mesto miru

Rokometni klub Slovenj Gradec bo v letošnji sezoni močnejši v strokovnem štabu, saj bo za vratarje skrbel eden najboljših vratarjev v zgodovini slovenske rokometne reprezentance, Gorazd Škof.

Legendarni vratar slovenske reprezentance je pri avstrijskem Ferlachu podpisal pogodbo, vendar bo poleg igranja v avstrijski prvi ligi enkrat na teden skrbel še za pripravo vratarjev Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011. V vratih kluba belo-modrih bodo stali Nejc HumekValentino Soldo in Domen Ošlovnik. Poglejte kdo bo poleg omenjenih vratarjev še stal v vrstah bojevnikov za mesto miru. O načrtih za novo sezono pa smo nekaj besed spregovorili tudi z glavnim trenerjem Sebastjanom Sovičem in igralcem Klemnom Kresnikom, več si lahko preberete TUKAJ.

Gorazd Škof bo skrbel za vratarje Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011.

Iz kluba so sporočili: “V letošnji sezoni bo svoje znanje in izkušnje iz evropskih igrišč našim vratarjem delil eden najboljših vratarjev v zgodovini slovenske rokometne reprezentance, Gorazd Škof! Verjamemo, da bo s svojim znanjem in izkušnjami ogromno doprinesel k kvaliteti našega dela in delovanja kluba na strokovnem področju. Gorazd dobrodošel med #bojevnikizamestomiru!

V obdobju priprav se bodo rokometaši spopadli z različnimi nadmorskimi višinami. V začetku avgusta so bili v Lukovem domu na Kopah, kjer so trenirali na višini okrog 1300m. Pred nekaj dnevi, 11. avgusta 2019 pa so se podali v Fieso, kjer so soočeni s popolnoma drugačno klimo kot so je vajeni doma.

Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 na pripravah na Kopah.

Celoten razpored sezone si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije