Search
Close this search box.

Eden izmed najboljših slovenskih vratarjev med bojevniki za mesto miru

Rokometni klub Slovenj Gradec bo v letošnji sezoni močnejši v strokovnem štabu, saj bo za vratarje skrbel eden najboljših vratarjev v zgodovini slovenske rokometne reprezentance, Gorazd Škof.

Legendarni vratar slovenske reprezentance je pri avstrijskem Ferlachu podpisal pogodbo, vendar bo poleg igranja v avstrijski prvi ligi enkrat na teden skrbel še za pripravo vratarjev Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011. V vratih kluba belo-modrih bodo stali Nejc HumekValentino Soldo in Domen Ošlovnik. Poglejte kdo bo poleg omenjenih vratarjev še stal v vrstah bojevnikov za mesto miru. O načrtih za novo sezono pa smo nekaj besed spregovorili tudi z glavnim trenerjem Sebastjanom Sovičem in igralcem Klemnom Kresnikom, več si lahko preberete TUKAJ.

Gorazd Škof bo skrbel za vratarje Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011.

Iz kluba so sporočili: “V letošnji sezoni bo svoje znanje in izkušnje iz evropskih igrišč našim vratarjem delil eden najboljših vratarjev v zgodovini slovenske rokometne reprezentance, Gorazd Škof! Verjamemo, da bo s svojim znanjem in izkušnjami ogromno doprinesel k kvaliteti našega dela in delovanja kluba na strokovnem področju. Gorazd dobrodošel med #bojevnikizamestomiru!

V obdobju priprav se bodo rokometaši spopadli z različnimi nadmorskimi višinami. V začetku avgusta so bili v Lukovem domu na Kopah, kjer so trenirali na višini okrog 1300m. Pred nekaj dnevi, 11. avgusta 2019 pa so se podali v Fieso, kjer so soočeni s popolnoma drugačno klimo kot so je vajeni doma.

Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 na pripravah na Kopah.

Celoten razpored sezone si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.