V Slovenj Gradcu sprememba prometnega režima (FOTO)

kolesarska pot

Zaradi izgradnje bazena in urbanega parka bo v Slovenj Gradcu spremenjen prometni režim.

Mestna občina Slovenj Gradec obvešča vse pešce in kolesarje, da bo v času gradnje bazenskega kompleksa in urbanega parka zaprt del kolesarske poti Štrekna, na območju med Drugo osnovno šolo Slovenj Gradec in trgovskim centrom Mercator.

FOTO: MOSG

Vse pešce in kolesarje prosijo, da upoštevajo označbe in določbe začasne prometne ureditve, ki bo v veljavi predvidoma do konca januarja leta 2022.

Naj omenimo, da je gradnja bazenskega kompleksa s parkom urbanih športov poleg gradnje bloka neprofitnih stanovanj, ki že poteka, največji projek občine v zadnjem obdobju. Slovenjgraška občina je bazenski kompleks in park urbanih športov umestila v t. i. degradirano območje Mercator, kjer je bil tudi dosedanji letni bazen. Z ureditvijo dobrih 9600 kvadratnih metrov velikega območja ne bo le sanirala degradiranega območja, ampak bo ustvarila privlačno območje z različnimi vsebinami.

Preberite še: Izpolnjeni vsi pogoji za pričetek izgradnje bazenskega kompleksa in urbanega parka (VIDEO), V Slovenj Gradcu bodo kmalu pričeli z gradnjo bazenskega kompleksa (FOTO in VIDEO).

VIR: MOSG

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.