Search
Close this search box.

Znani Ravenčani so se pomerili v igri “Človek ne jezi se”. To so zmagovalci

Znani Ravenčani so v Grajskem parku zaključili nekajmesečno druženje in igranje družabne igre »Človek, ne jezi se". Pomirile so se štiri ekipe, kdo pa so zmagovalci?

Pretekli teden se je na Ravnah zaključilo nekajmesečno druženje in igranje družabne igre “Človek, ne jezi se”, ki je vse od decembra 2020, ko je Snežna vila obdarila Ravenčane s 1000 igrami, potekalo preko socialnih omrežij.

Projekt Povezani – Človek ne jezi se je nastal v sodelovanju Občine Ravne na Koroškem in Koroškega medgeneracijskega centra ter posameznikov, ki so želeli popestriti decembrsko dogajanje v mestu in okolici.

Preberite še: Ravne z okolico je obiskala Snežna vila in s seboj prinesla darila

Kot je znano se je z igranjem priljubljene družabne igre občane nagovarjalo in vabilo, da sodelujejo vse od čarobnega meseca decembra dalje. “Tako smo skupaj prebrodili čas epidemije, ko se zaradi poostrenih ukrepov nismo smeli družiti,” so ob tem dodali na ravneski občini.

Skozi celoten projekt ste lahko ob igri spremljali številne znane ravenske obraze. Kar 19 zanimivih in igrivih parov se je spopadlo v igri Človek, ne jezi se. Objave na Facebook profilu projekta so po podatkih občine dosegle 80 tisoč ljudi ter prejele 3500 všečkov in veliko lepih komentarjev.

V krasnem ambientu Grajskega parka se je v okviru prireditve Tečem, da pomagam odvila še zadnja velika tekma. Spopadle so se štiri ekipe, predvsem dobro razpoložene in polne borbenega duha znanih Ravenčanov.

Preberite še: Na Ravnah za dober namen teklo 414 otrok in 50 odraslih

Vlogo kegljev v zmagovalni ekipi športnikov so prevzeli Tjaša Oder, Hari Repotočnik, Robi Brezovnik, Adi Urnaut in Urška Vezonik. Kulturnike so odlično zastopali Milan Kamnik, Vid Jamnik, Vera Trafela, Tina Kalajžič in Mojca Šipek. Politiki so enotno stopili v boj z županom dr. Tomažem Roženom, Janijem Prednikom, Darjo Javornik, Andrejem Erjavcem in Jožetom Prednikom. V ekipi direktorjev so se odlično izkazali mag. Vlasta Kupljen, Tomo Lečnik, dr. Anja Benko, mag. Ivanka Stopar in Marjana Kamnik. In komu je pripadla zmaga? Ekipi ravenskih športnikov.

FOTO: Zaključek projekta Povezani – Človek ne jezi:

“Za odlično borbenost, predvsem pa za prijetno druženje, vsem tekmovalcem iskrene čestitke! Hvala vsem tekmovalcem za odlično igro in pripravljenost igrati se s staro, družabno igro, vsem navijačem zahvala za vse srčne želje in spodbudne besede,” so ob tem zapisali na občini in dodali: “Skupaj smo uspešno sestavili zgodbo Povezani – Človek, ne jezi se in se povezali še bolj.”

VIR: Občina Ravne

Dogodki

Znani Ravenčani so v Grajskem parku zaključili nekajmesečno druženje in igranje družabne igre »Človek, ne jezi se". Pomirile so se štiri ekipe, kdo pa so zmagovalci?