Search
Close this search box.

Za mesto direktorja Splošne bolnišnice Slovenj Gradec prispeli dve prijavi

Po poročanju STA so na razpis za delovno mesto direktorja slovenjgraške bolnišnice prejeli dve prijavi. Več podrobnosti v zvezi s prijavama naj bi bilo znano prihodnji teden in sicer v torek, ko je predvidena seja sveta bolnišnice.

Po odstopu Janeza Lavreta Splošno bolnišnico Slovenj Gradec od 22. aprila 2020 kot v. d. direktorica vodi Alenka Jezernik Skudnik, ki je bila imenovana za tri mesece, potem ko je Lavre je odstopil. Lavre je z vmesno enoletno prekinitvijo bolnišnico vodil od leta 2007. Odstopil pa je potem, ko se je znašel pod plazom kritik zaradi spornih tvitov, za katere se je kasneje tudi opravičil.

Razpis za direktorja Splošne bolnišnice Slovenj Gradec za štiriletni mandat je bil objavljen 8. maja, rok za prijave pa je potekel v soboto, so še zapisali na STA. Iz razpisa pa je razvidno, da bodo prijavljeni kandidati o izbiri obveščeni najpozneje v 30 dneh po objavi, je razvidno iz razpisa.

Preberite še: Slovenjgraška bolnišnica ima novo vršilko dolžnosti direktorice, Direktor slovenjgraške bolnišnice Janez Lavre odstopil s položaja

VIR: STA

Dogodki