Vreme danes: pretežno jasno

sky-49520_1920

Na spletnih straneh Agencije RS za okolje je zapisano, da bo danes pretežno jasno. Ponekod bo še pihal vzhodnik, na Primorskem šibka burja. Veter bo do večera ponehal. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 32, na Primorskem do okoli 34 stopinj Celzija.

Napoved za Slovenijo:

Danes bo pretežno jasno. Ponekod bo še pihal vzhodnik, na Primorskem šibka burja. Veter bo do večera ponehal. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 32, na Primorskem do okoli 34 °C.

Jutri bo pretežno jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, ob morju okoli 21, najvišje dnevne od 28 do 32, na Goriškem do 34 °C.

Obeti:

V ponedeljek in torek bo sončno in vroče. V ponedeljek popoldne bo v hribih možna kakšna nevihta, v torek popoldne pa bodo nevihte verjetnejše.

Vremenska slika:

Nad srednjo in vzhodno Evropo, Alpami in Skandinavijo je območje visokega zračnega tlaka. S šibkimi severovzhodnimi vetrovi k nam priteka topel in razmeroma suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine:

Danes bo pretežno jasno. Burja ob Jadranu bo ponehala.

Jutri bo pretežno jasno in vroče.

Besedilo: Arso

Preberi še:  Na Ravnah se je "rodila" slovenska bakla, ki je simbol trdnosti, modrosti, povezovanja in upanja (VIDEO in FOTO)

prijavi se

prijavi se v svoj račun