Search
Close this search box.

VIDEO: Tudi letos možno dopustovanje v počitniškem domu Fiesa

Začetek sezone v počitniškem domu v Fiesi, ki je v lasti Mestne občine Slovenj Gradec in Občine Mislinja, se je letos zamaknil. Vrata za oddih odpira 19. junija 2020, kapacitete pa se hitro polnijo.

Počitniški dom Fiesa se nahaja skoraj v središču Fiese, le 300 metrov od plaže in je v prvi vrsti namenjen otrokom in mladostnikom, za izvajanje programa zdravstvenega letovanja in kolonij, šol v naravi ter za druge oblike organiziranih letovanj. Primeren pa je tudi za krajši družinski oddih, saj obiskovalcem nudi udobno namestitev in ponudbo penzionskih storitev.

[aiovg_video id=145083]

Počitniški dom Fiesa se odpira 19. junija 2020. Direktorica Javnega zavoda Spotur Marija Lah pojasni, da so letos začetek sezone zamaknili, ker so v juniju imeli rezervacije šol v naravi, ki pa so bile odpovedane. Pove, da individualne rezervacije že prejemajo za julij in avgust ter, da se dom hitro polni. Za konec še doda, da bo dom letos odprt dlje, nekje do sredine oktobra.

FOTO: Facebook profil Tilen Klugler

Kapaciteta doma je 80 ležišč v 21 sobah (3 – 6 ležišč v sobi), večinoma s skupnimi sanitarnimi prostori. Sobe in skupni prostori imajo lep razgled na morje.

V svojih prostorih ponujajo 80 ležišč. Nekatere sobe so opremljene z lastnimi kopalnicami, vsem ostalim pa so na voljo skupni sanitarni prostori. Dom se ponaša tudi veliko jedilnico s teraso, zelenim zunanjim površinam z oljčnim nasadom, z otroškimi igrali pa je poskrbljeno tudi za najmlajše. V bližini doma se nahaja tudi več športnih površin. Do Pirana vodi sprehajalna pot ob obali, dolga približno kilometer in pol.

O tem, da Javni zavod SPOTUR organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v strokovno vodeni zdravstveni koloniji v Počitniškem domu za otroke in mladostnike v Fiesi pri Piranu smo že poročali. Več pa si lahko preberete tukaj.

Kontakt za rezervacije:

T: +386 (0)288 46 285
E-naslov: fiesa@spotur.si

Kontakt za zdravstveno letovanje in kolonijo:

T: +386 (0)288 46 292

E-naslov: uros.pajenk@spotur.si

Cenik si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Preberite še: V prenovljenem Počitniškem domu Fiesa so otvorili letošnjo sezono (FOTO), FOTO: Za obnovo počitniškega doma v Fiesi že letos 54.000 €.

Dogodki