Veseli december bo na Kopah minil v družbi številnih glasbenikov, obeta se tudi Holcerčkov zimski festival

Na Kopah že tradicionalno, z izjemo lanskega leta, v času zimske sezone gostijo številne domače in tuje glasbene goste in tako bo tudi letos, ko bo veseli december na največjem koroškem smučišču še posebej pester in zabaven.

Holcer pub na Kopah, kjer v času zimske sezone vsako leto gostijo številne domače in tuje glasbene goste, po lanskoletnem premoru zaradi epidemije, ponovno napoveduje nepozabna druženja in zabavo za vse generacije.

S pestrim in bogatim glasbenim programom bodo letošnjo smučarsko sezono na Kopah odprli že prvi vikend v decembru, ko bosta nastopila Dejan Vunjak in Jelena Rozga. V najbolje veselem mesecu v letu pa boste lahko v Holcerju uživali še v družbi Modrijanov, ansambla Saša Avsenika, na Kope prihaja tudi Luka Basi, za zabavo bodo poskrbeli tudi člani zasedbe Zvita Feltna, Mambo Kingsi, Nastja Gabor in band, Grupa Vigor. Najdaljšo noč v letu boste lahko preživeli v družbi ansambla Okej. Za 26. december pa napovedujejo Holcerčkov zimski festival.

Ob tem so na Kopah pripravili tudi ugodne namestitvene pakete. Možnost tudi rezervacije posebnega silvestrovanja po akcijskih cenah za vse goste. Celotno ponudbo najdete na www.kope.si, za rezervacije in vsa dodatna vprašanja pa so vam na razpolago na 02 88 39 850 ali rezervacije@kope.si. Pri tem naj še dodamo, da se mesta zelo hitro polnijo. Lahko pa pri njih unovčite tudi turistične bone.

Na Kopah obljubljajo, da bo skok v novo smučarsko sezono nepozaben. “Noro bo”. Kot so še dodali, so Kope kraj za druženje in veselje, Kope so lepi trenutki z družino ali nepozabni odklop s prijatelji. Pridružite se veseli množici na največjem silvestrovanju na prostem na Koroškem.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije