Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu v četrtek otvoritev kopalne sezone s pestrim spremljevalnim programom

Kopalna sezona na bazenskem kompleksu Aqualatio Aqualatio Slovenj Gradec se bo pričela 7. julija od 8:00 ure dalje. Skok v bazen bo poskrbel za prijetno poletno osvežitev.

Na dan otvoritve bo tudi bazensko pestro dogajanje. V popoldanskih urah bo nastopil Duo Dj, ob 20. uri pa bo dogodek popestril Uroš Kuzman, priznani slovenski stand up komik.

V goste tokrat prihaja s predstavo Profesor Kuzman mlajši, monokomedija, ki je doživela že več kot 200 ponovitev. V njej vas bo popeljal v šolske klopi in vam vzbudil nostalgijo po lepih šolskih dneh. Skratka, gre za veliko mero smeha, ki ga ne smete zamuditi. Vstop za komedijo je prost, odvila se bo pred vhodom v kompleks. Vabita vas MOSG in JZ Spotur.

Preberite tudi: V nov bazen bodo med prvimi skočili plavalci iz skupine Delfinčki in varovanci VDC Slovenj Gradec. Monokomedija z Urošem Kuzmanom je prestavljena

Med prvimi kopalci bodo v bazenskem kompleksu Aqualatio Slovenj Gradec, ki se nahaja na naslovu Kopališka ulica 17 v Slovenj Gradcu, gostili plavalce iz skupine Delfinčki in varovance Varstveno delovnega centra Slovenj Gradec.

Skupino Delfinčkov, v katero so vključene osebe s posebnimi potrebami, vodi profesorica Katarina Praznik s Srednje zdravstvene šole Slovenj Gradec, ki bo jutri, na prvi dan kopalne sezone v novem bazenskem kompleksu Aqualatio Slovenj Gradec, predstavila Halliwick metodo učenja plavanja, osnovano na znanstvenih načelih hidrostatike, hidrodinamike in telesne mehanike.

“Veseli bomo, če boste Delfinčke in varovance Varstveno delovnega centra Slovenj Gradec ter njihove spremljevalce pozdravili tudi vi,” so v vabilu zapisali na MO Slovenj Gradec.

Občina pa svojim občanom letos ponuja tudi brezplačne prevoze do bazena iz vseh zaselkov občine enkrat tedensko, kar bo kopanje naredilo še prijaznejše in dostopnejše.

Preberite tudi: Bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec: Takšne so cene za kopanje in obisk savne

Dogodki

Kopalna sezona na bazenskem kompleksu Aqualatio Aqualatio Slovenj Gradec se bo pričela 7. julija od 8:00 ure dalje. Skok v bazen bo poskrbel za prijetno poletno osvežitev.