Search
Close this search box.

Bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec: Takšne so cene za kopanje in obisk savne

Objavljamo nekaj osnovnih cen iz cenika za nov bazenski kompleks, ki so ga v Slovenj Gradcu namenu predali včeraj. Dan odprtih vrat bo 24. junija, začetek kopalne sezone pa 7. julija.

Slovenj Gradcu so danes javnosti predstavili nov letno-zimski bazenski kompleks, ki ga je občina zgradila s pomočjo sredstev države in EU ter Eko sklada, o čemer smo že poročali TUKAJ. Zdaj pa objavljamo še cenik storitev in delovni čas bazenska kompleksa Aqualatio.

Marsikdo že nestrpno pričakuje otvoritev notranjega in zunanjega bazena, savn ter ostalih delov kompleksa, ki bodo poskrbeli za krajšanje časa, aktivno rekreacijo in hkrati za popolno sproščenost. Vse našteto bo na ogled že v petek, 24. 6. 2022, ko bo potekal dan odprtih vrat. Vsi obiskovalci si boste lahko na ta dan pod vodstvom uslužbencev bazenskega kompleksa med 12. in 18. uro ogledali novo pridobitev. Začetek kopalne sezone, ko boste lahko opravili tudi prvi letošnji skok v bazene, pa bo 7. julija. Pričakujejo namreč še uporabno dovoljenje, potem ko je bil nedavno že opravljen tehnični pregled.

V bazenskem kompleksu si želijo obiskovalcev tudi od drugod, cene so po besedah župana Tilna Kluglerja “prijazne”, občina pa svojim občanom letos ponuja tudi brezplačne prevoze do bazena iz vseh zaselkov občine enkrat tedensko. Za dnevno karto za zunanji ali notranji bazen bodo tako odrasli odšteli 6 evrov, študentje, upokojenci in dijaki 5,5 evrov. Za zunanji in notranji pa bodo odrasli odšteli 9 evrov, študentje, upokojenci in dijaki pa 8,5 evrov. Na voljo so tudi karte za večkratne vstope (10-ka, 30-ka) ter posebna letna vstopnica, ki velja 360 dni po ceni 360 eur.

Otroci do 4,99 leta imajo prost vstop, za mlade do 14,99 leta pa stane dnevna vstopnica za zunanji ali notranji bazen 5 evrov, za oba bazena pa 8 evrov.

V okviru bazenskega kompleksa boste lahko koristili tudi savno, za 1x vstop za 3 ure boste odšteli 16 evrov, za 10 x vstop za tri ure pa 144 evrov. Prenosna vstopnica za 30 obiskov savne vas bo stala 432 evrov, vip zakup (3 ure za 2 osebi) pa 60 evrov.

Zunanji bazen bo v mesecu juliju obratoval med 8. in 21. uro, zimski od 13. do 21., savno pa lahko obiščete med 17. in 21. uro. Ob tem na JZ Spotur dodajajo, da bodo obratovalni čas bazenskega kompleksa po potrebi in glede na povpraševanje tudi podaljšali, zato spremljajte aktualne spletne strani JZ Spotur, MO Slovenj Gradec ali Facebook profil Bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec, kjer najdete tudi vse aktualne informacije. 7. julija pa bo zaživela tudi nova spletna stran bazenskega kompleksa.

Dogodki

Objavljamo nekaj osnovnih cen iz cenika za nov bazenski kompleks, ki so ga v Slovenj Gradcu namenu predali včeraj. Dan odprtih vrat bo 24. junija, začetek kopalne sezone pa 7. julija.