Search
Close this search box.

V nov bazen bodo med prvimi skočili plavalci iz skupine Delfinčki in varovanci VDC Slovenj Gradec. Monokomedija z Urošem Kuzmanom je prestavljena

Jutri se bo v Slovenj Gradcu uradno začela kopalna sezona. Za vse obiskovalce namreč odpirajo bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec. V okviru dogajanja pa je bila predvidena tudi monokomedija, ki pa je prestavljena.

Kot so sporočili organizatorji dogodka, na otvoritvi kopalne sezone bazenskega kompleksa Aqualatio, ne bo monokomedije Urošem Kuzmanom. Nasmejali se mu boste lahko 11. avgusta.

Jutri od 8:00 ure dalje pa vseeno vabljeni, da opravite prvi skok v bazen novega bazenskega kompleksa, ki bo poskrbel za prijetno poletno osvežitev.

Med prvimi kopalci bodo v bazenskem kompleksu Aqualatio Slovenj Gradec, ki se nahaja na naslovu Kopališka ulica 17 v Slovenj Gradcu, gostili plavalce iz skupine Delfinčki in varovance Varstveno delovnega centra Slovenj Gradec.

Skupino Delfinčkov, v katero so vključene osebe s posebnimi potrebami, vodi profesorica Katarina Praznik s Srednje zdravstvene šole Slovenj Gradec, ki bo jutri, na prvi dan kopalne sezone v novem bazenskem kompleksu Aqualatio Slovenj Gradec, predstavila Halliwick metodo učenja plavanja, osnovano na znanstvenih načelih hidrostatike, hidrodinamike in telesne mehanike.

“Veseli bomo, če boste Delfinčke in varovance Varstveno delovnega centra Slovenj Gradec ter njihove spremljevalce pozdravili tudi vi,” so v vabilu zapisali na MO Slovenj Gradec.

Občina pa svojim občanom letos ponuja tudi brezplačne prevoze do bazena iz vseh zaselkov občine enkrat tedensko, kar bo kopanje naredilo še prijaznejše in dostopnejše.

Preberite tudi: Bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec: Takšne so cene za kopanje in obisk savne

Vabita vas MOSG in JZ Spotur.

Dogodki