Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu so se najmlajši razveselili Božička, odrasli pa nakupovanja pod lučkami in koncerta zasedbe Kreativo (FOTO)

Veseli december v Slovenj Gradcu je v polnem teku, danes pa je bilo v mestnem jedru poskrbljeno za naše najmlajše. Dogajanju pa se je med drugim pridružil tudi župan Tilen Klugler.

Tudi letos so v najbolj prazničnem mesecu v letu, v Slovenj Gradcu pripravili veliko zanimivih dogodkov, s katerimi MO Slovenj Gradec in Javni zavod Spotur, ob pomoči lokalnih gostincev, popestrijo praznično dogajanje v mestnem jedru.

Danes popoldne so najprej potekale otroške delavnice, kasneje pa je vse zbrane Gledališče Smejček zabavalo s predstavo Moj prijatelj, dobri mož. Predstava o Gretki in Gašperju, ki na praznični decembrski večer čakata na dobrega moža je navdušila majhne in velike ter jim pokazala zakaj je prihod dobrega moža tako čaroben. Gretka in Gašper sta s pomočjo prijateljev, zabavne igrice ter pesmice o zaupanju, dobroti in prijateljstvu pričarala pravo praznično vzdušje.

To pa še ni bilo vse, eden izmed decembrskih dobrih mož je letos pohitel in poskrbel za vrhunec popoldneva, saj je Slovenj Gradec obiskal čisto pravi Božiček.

Za zabavo pa bo poskrbljeno vse do konca meseca. Kaj vse se bo še dogajalo preverite TUKAJ.

Danes pa v Slovenj Gradcu poteka tudi nakupovanje pod lučkami. Trgovine v mestnem jedru Slovenj Gradca so podaljšale svoj obratovalni čas in bodo za vas odprte vse do 21. ure. Za vas so pripravili popuste in drobna presenečenja ter nagradno igro. Za dobro glasbo pa na glavnem odru že od 18. ure skrbi zasedba Kreativo, ki jo sestavljajo nekdanji člani svetovno prepoznavnih vokalnih zasedb, njihovo trenutno poslanstvo pa je, da svoje bogato znanje in izkušnje širijo v krogu ljubiteljev vokalne glasbe. Med 15. in 20.uro pa še vse do sobote vabljeni tudi na božično-novoletni sejem.

Naj spomnimo, da so v času veselega decembra v Slovenj Gradcu pripravili tudi nagradno igro – decembrski nakupi, ki bo potekala od 19. 12 do 29. 12. 2019. Sodelujete lahko tako, da pri izbranih ponudnikih izpolnite nagradni kupon in ga oddate v nagradno skrinjico. Vsi oddani kuponi bodo vključeni v nagradno žrebanje za prve tri nagrade ter ostale praktične nagrade posameznih ponudnikov. Žrebanje bo 30. 12. 2019 ob 18. uri na Glavnem trgu v okviru prireditve Dedek Mraz.

Dogodki