Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu “pridni” otroci s pismi za Božička pričakali poštarja Pavlija (FOTO)

Na Koroškem se je ustavil Božičkov poštni avtobus s poštarjem Pavlijem in njegovo druščino.

Danes, 13. 12. 2019, je Božičkov poštni avtobus s poštarjem Pavlijem pripotoval v Slovenj Gradec, kjer ga je pričakala navdušena množica najmlajših in tudi tistih malo starejših, ki so mu predali pisma z božičnimi željami.

Pošta Slovenije želi spodbuditi pisanje najmlajših, zato tudi letos nadaljuje akcijo “Božičkova pošta“, ki že deveto leto s pisanjem ter pošiljanjem želja in lepih misli razveseljuje in združuje otroke iz vse Slovenije. Letos pa poštar Pavli z avtobusom potuje tudi po Sloveniji in osebno pobira pošto za Božička. 

V okviru veselega decembra v Slovenj Gradcu je bilo danes v mestnem jedru še posebej veselo, razigrano in glasno. Seveda pa so bili vsi otroci tudi zelo pridni. Saj kot pravi poštar Pavli, Božiček vse vidi in vse sliši. Zato so bili danes, ko so poštarju Pavliju oddali pisma za Božička, še posebej pridni.

Celoten program veselega decembra v Slovenj Gradcu najdete TUKAJ.

Božiček namreč skupaj s poštarjem Pavlijem in njegovimi prijatelji obljublja, da bodo prav vsi sodelujoči prejeli Božičkovo pismo, v katerem bo priloženo tudi kakšno presenečenje.

Vsi tisti, ki pa pisma niste uspeli predati osebno, pa lahko Božičku pišete do 18. decembra 2019 na naslov: BOŽIČEK, Za pravljičnimi vrati Poštarja Pavlija 7, 2002 Maribor. Pišete mu lahko posamezniki ali skupine otrok iz vrtcev in šol. S pomočjo prijatelja Poštarja Pavlija bo Božiček tudi letos prebral ter odgovoril na vso prispelo pošto in zraven priložil presenečenje. POMEMBNO! Jasno napišite ime in naslov otroka ali naziv skupine oziroma razreda, naslov ter število otrok v skupini.

FOTOGALERIJA

Dogodki

Na Koroškem se je ustavil Božičkov poštni avtobus s poštarjem Pavlijem in njegovo druščino.