Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu kmalu frizerski salon namenjen izključno moškim

Slovenj Gradec bo kmalu bogatejši za še en frizerski salon, ki bo namenjen izključno moškim strankam. Salon, kjer si bodo lahko fantje in moški privoščili nekaj zase.
Fotografija je simbolična

V kratkem namreč na Celjski cesti svoja vrata odpira Boutique moškega striženja. Kot je ob tej priložnosti povedala lastnica salona Edita Črešnar, gre za ‘butični’ kotiček, kjer bodo imeli moški svoj čas zase in za njihovo nego frizerskih storitev.

Želja po ustvarjanju se je rodila že zelo zgodaj, in sicer takrat, ko še ni bilo čisto jasno, v katero smer me bo zapeljala. Usoda je naredila svoje in mi pomagala, da se mi je uresničila želja, ki mi omogoča, da lahko ostajam samosvoja in zvesta sebi. Vedno sem stremela k popolnosti in se s povprečnostjo nisem zadovoljila. Vsako delo sem sprejela s strahospoštovanjem, vznemirjenjem in odgovornostjo. Želja je bila delati nekaj novega, drugačnega predvsem to, da sem lahko pri svoji ustvarjalnosti popolnoma zvesta sebi in da s tem še polepšam dan stranki s pravo pričesko,” prve korake v svetu frizerstva opiše danes ponosna lastnica Boutique moškega striženja.

Ni uspeha brez požrtvovalnosti in odrekanj,” meni Edita Črešnar, ki se z frizerstvom ukvarja že od leta 2014, in doda: “Na frizerski poti, ki mi jo je do sedaj namenilo Vesolje, sem se naučila hitrega in natančnega dela, hitrega odločanja in včasih tudi improvizacije. Biti vsak dan boljši in biti popolno predan temu, kar počneš, je moto, ki me vodi še danes. Verjamem, da je vsak las zgodba zase, ki potrebuje unikaten pristop in nego, ki jo skozi leta nadgrajuješ. Potrebno je stopiti iz okvirjev in tvegati. Brez tega morda nikoli ne odkrijete sebe.”

“Ker sem opazila navade in želje moških strank, da imajo radi svoj mir, da so lahko takoj na vrsti s čim manj zapleti, vprašanji in dodatnih motečih energij sem se odločila za Boutique moškega striženja, ki predstavlja vse to,” je na vprašanje, zakaj bo salon namenjen izključno moškim, odgovorila Črešnarjeva, ki že težko pričakuje dan D, ko bo v salonu sprejela prve stranke.

Moja edina želja je, da se bo v mojem salonu stranka počutila prijetno, da bo lahko točno to, kar je, in da bomo lahko skupaj ustvarili popolno frizersko storitev,” pove sogovornica pred skorajšnjim odprtjem novega salona, o katerem pa vam bomo na našem spletnem portalu izdali več v naslednjih dneh.

Dogodki

Slovenj Gradec bo kmalu bogatejši za še en frizerski salon, ki bo namenjen izključno moškim strankam. Salon, kjer si bodo lahko fantje in moški privoščili nekaj zase.