Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu je potekal županov novoletni sprejem (VIDEO in FOTO)

Danes, 8. 1. 2019, je župan Mestne občine Slovenj Gradec, Tilen Klugler, pripravil novoletni sprejem za predstavnike zavodov, podjetij, ustanov, poslovnih partnerjev in drugih institucij, ki delujejo na območju MO Slovenj Gradec.

Na tradicionalnem novoletnem sprejemu, ki ga je, v Hotelu Vabo v Slovenj Gradcu, gostil župan Tilen Klugler, se je tudi leto zbralo veliko število predstavnic in predstavnikov gospodarstva, izobraževalnih ustanov, medijev, javnih zavodov, podjetnikov, poslovnih partnerjev in mnogih drugih, ki so ob izteku starega leta in v pozdrav novemu letu nazdravili z željo, da se uresničijo zastavljeni cilji, načrti in želje, ki so si jih zadali za to leto.

VIDEO: Govor župana MO Slovenj Gradec Tilna Kluglerja na novoletnem sprejmeu v Slovenj Gradcu

[aiovg_video id=117875]

Klugler se je ob tej priložnosti zahvalil za dosedanje sodelovanje vsem, ki so v zadnjem letu po svojih močeh prispevali k napredku, razvoju in ugledu Slovenj Gradca, predstavil je tudi lanskoletno delo in razkril nekaj načrtov za v prihodnje. Pri čemer je med drugim izpostavil gradnjo bazena, čistilne naprave – ultrafiltracije, širitev podjetniške cone Pameče 3, gradnjo bloka neprofitnih stanovanj, sprejetje rekordnega proračuna za leto 2020, omenil pa je tudi, da imajo namen razširiti mestno jedro … Seveda tudi danes ni šlo brez debate o hitri cesti na Koroško, čemur je župan prav tako namenil nekaj besed.

Poskrbljeno je bilo tudi za kulturni program. Z glasbenim vložkom so za popestritev dogajanja poskrbeli učenci Glasbene šole Slovenj Gradec in njihovi mentorji. .

Dogodki