V SB Slovenj Gradec potrdili 8 novih okužb, testiranja v Črni se je udeležilo 73 oseb

Iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec so sporočili, da so včeraj med 329 testi (27 PCR in 302 HAgT) potrdili 8 novih pozitivnih primerov. Iz ZD Ravne pa so v sporočilu zapisali, da je bilo včeraj v Črni opravljenih skupno 73 hitrih antigenskih testov, 3 so bili pozitivni.
Slovenj gradec bolnica

Po praznikih s hitrimi antigenskimi testi ponovno v celoti presejamo tudi osebje, včeraj smo potrdili 2 pozitivna primera brez simptomov. Zdravimo 40 covidnih bolnikov, 7 v inteznivni enoti. Oskrbovancev DSO je 5. Domov smo odpustili 5 bolnikov, umrl ni nihče,” še sporočajo iz SB Slovenj Gradec.

Včeraj je bilo v Črni testiranih skupno 73 oseb, od tega so bili 3 pozitivni. Testiranja se je udeležilo 18 oseb iz drugih krajev, od teh nobeden ni bil pozitiven, pa so sporočili iz ZD Ravne na Koroškem.

Brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi lahko opravite vsak dan v Zdravstvenem domu Ravne na Koroškem, in sicer med 11. in 15. uro. Testiranje poteka v prostorih zgornje stavbe ZD Ravne, vhod je s spodnje strani, označen z veliko tablo. S seboj morate imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja ter upoštevati vsa navodila NIJZ.

V Slovenj Gradcu pa so testiranja s hitrimi testi organizirana v prostorih MKC Slovenj Gradec, in sicer od ponedeljka do petka med 6.30 in 10.30. Testiranja bodo organizirana tudi na smučišču Kope, in sicer v soboto, nedeljo in ob praznikih od 7. do 11. ure, je zapisano na spletni strani Zdravstvenega doma Slovenj Gradec.

Preberite tudi: V sredo testiranje s hitrimi antigenskimi testi tudi na Prevaljah in Hitro testiranje tudi za občane občin Radlje ob Dravi, Muta, Vuzenica, Ribnica na Pohorju in Podvelka

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.