Search
Close this search box.

Hitro testiranje tudi za občane občin Radlje ob Dravi, Muta, Vuzenica, Ribnica na Pohorju in Podvelka

Testiranje s hitrimi antigenskimi testi (HAGT) je organizirano tudi za vse občanke in občane občin Radlje ob Dravi, Muta, Vuzenica, Ribnica na Pohorju in Podvelka.

Testiranje bo: v torek, 5. januarja 2021 od 11. do 13. ure, v sredo, 6. januarja 2021 od 11. do 13. ure in v četrtek, 7. januarja 2021 od 11.00 do 13. ure.

Testiranje bo potekalo v Zdravstvenem domu Radlje ob Dravi, kjer že izvajajo testiranja (v kontejnerju na parkirišču za stavbo zdravstvenega doma), so pojasnili v ZD Radlje ob Dravi.

S seboj morate imeti kartico zdravstvenega zavarovanja in osebno izkaznico, naročiti se ni potrebno. Upoštevati morate vsa že znana navodila NIJZ. Parkiranje je možno na bližnjih parkiriščih, saj bo zaradi povečanega zanimanja parkirišče pri zdravstvenem domu zelo zasedeno, pa še sporočajo iz zdravstvenega doma.

Brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi lahko opravite vsak dan v Zdravstvenem domu Ravne na Koroškem, in sicer med 11. in 15. uro. Testiranje poteka v prostorih zgornje stavbe ZD Ravne, vhod je s spodnje strani, označen z veliko tablo. S seboj morate imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja ter upoštevati vsa navodila NIJZ.

V Slovenj Gradcu pa so testiranja s hitrimi testi organizirana v prostorih MKC Slovenj Gradec, in sicer od ponedeljka do petka med 6.30 in 10.30. Testiranja bodo organizirana tudi na smučišču Kope, in sicer v soboto, nedeljo in ob praznikih od 7. do 11. ure, je zapisano na spletni strani Zdravstvenega doma Slovenj Gradec.

VIR: ZD Radlje ob Dravi

Testiranje s hitrimi antigenskimi testi (HAGT) je organizirano tudi za vse občanke in občane občin Radlje ob Dravi, Muta, Vuzenica, Ribnica na Pohorju in Podvelka.