Search
Close this search box.

V Holcer pubu na Kopah ob 20. obletnici delovanja pripravljajo najbolj bogat program do sedaj (VIDEO)

Holcer pub na Kopah letošnje leto praznuje 20. obletnico delovanja. V času zimske sezone vsako leto gostijo številne domače in tuje glasbene goste. Letošnje leto napovedujejo zelo bogat program, vsi dogodki pa bodo brez vstopnine.

Na včerajšnji novinarski konferenci so predstavniki podjetja Vabo predstavili program, ki ga pripravljajo v Holcer pubu, ki letos praznuje 20. let delovanja in s tem 20. let zabav. Dodali so, da bo to leto res posebno, saj bo program, ki ga pripravljajo zagotovo najbolj bogat do sedaj. Začenjajo s ski openingom, ki bo potekal prvi vikend v decembru, kjer bo nastopila Jelena Rozga, ki nas je ta mesec že zabavala v okviru 33. jesenskih srečanj na Prevaljah. Nato nas bodo skozi celoten december zabavali različni glasbeni gostje, pripravili bodo tudi veliko silvestrovanje, še pred tem pa posebno silvestrsko večerjo, kjer bodo lahko gostje uživali ob kulinariki, ki jo ponujajo. Po novem letu pa bodo poleg pestrega programa nastopajočih pripravili poseben večer za ženske, saj bo striptiz.

Sezono na bo Kopah otvorila Jelena Rozga.

POGLEJTE KAJ JE O DOGAJANJU V HOLCER PUBU POVEDAL g. BOŠTJAN PARADIŽ:


Velika prednost za obiskovalce je ta, da bodo vsi dogodki, ki jih prirejajo brez vstopnine. Del dogodkov se bo odvijal v Holcer pubu, tisti večji dogodki pa bodo pod novo teraso, ki so jo naredili lansko leto. Sprejmejo lahko tudi več kot tisoč obiskovalcev, katerim bodo omogočili “toplo zabavo” saj je terasa lahko zaprta.

Na Kopah bodo letos nastopili: Modrijani, Ines Erbus, Luka Basi, Rok Partyzani, Jasmin Stavros in še mnogi drugi.

FOTO: Kope

Direktor podjetja Vabo g. Boštjan Paradiž je povedal, da so Kope poznane kot največje “party smučišče” in, da bodo ob letošnji obletnici vsi dogodki brezplačni.“Celoten program z izvajalci je vreden 90. tisoč evrov, skupaj z redarji in Dj-i pa preko 100. tisoč evrov.” S programom želijo doseči še večjo prepoznavnost ob 20. obletnici Holcerja in delovanja podjetja Vabo na Kopah. Na njihove zabave pa ne prihajajo samo smučarji, ampak se Kope v zimskem času spremenijo v pravo “mesto za zabave”.

Celoten seznam nastopajočih predstavimo kmalu.

Dogodki