V soboto na Prevaljah z vrhunskimi glasbeniki zaključili pestro šotorsko dogajanje (FOTO in VIDEO)

V soboto se je v okviru 33. Jesenskih srečanj na Prevaljah zaključilo šotorsko dogajanje, ki se je pričelo v četrtek z nastopom Poskočnih muzikantov.

V okviru 33. Jesenskih srečanj so na Prevaljah pripravili vrsto zanimivih prireditev in dogodkov za vse generacije. Še posebej veselo in poskočno pa je bilo v četrtek proti večeru, ko so šotorsko dogajanje otvorili Poskočni muzikanti. Zabavne in glasbene prireditve z nastopi vrhunskih glasbenikov pa so na Prevaljah trajale vse do sobote. V petek popoldne so v šotoru prepevali člani dalmatinske Klape LEUT iz Zadra, zvečer pa je bila prava zabava, kjer so nastopili Challe Salle, Modrijani, Jan Plestenjak in Dj Ney. Vročica se je stopnjevala vse do sobote, ko so nastopili Jelena Rozga, Luka Basi, Sezuti mački in Dj Ney.

Jelena Rozga na 33. Jesenskih srečanjih.

Na Prevaljah je #noro! Luka Basi Vabo Vabo

Objavil/a Koroške Novice dne Sobota, 14. september 2019
Nastopil je Luka Basi.
Šotor na Prevaljah je pokal po šivih.

Jelena Rozga… Jesenska srečanja na Prevaljah

Objavil/a Koroške Novice dne Sobota, 14. september 2019
Jelena Rozga je dvignila na noge obiskovalce 33. Jesenskih srečanj.

Kot je dejal župan Prevalj dr. Matic Tasič ob začetku 33. Jesenskih srečanj, so v program vključili najbolj aktualne dogodke, glasbene skupine, izvajalce…, tiste, ki ta trenutek najbolj pritegnejo poslušalce. “Ljudem damo to, kar radi delajo, v čemer uživajo in kar radi poslušajo.” Kot kaže so organizatorji izbrali prave izvajalce, saj je šotor vse dni pokal po šivih.

Dj Ney Jesenska srečanja na Prevaljah

Objavil/a Koroške Novice dne Sobota, 14. september 2019
Za glasbo je posrkbel tudi Dj Ney.

S tem pa dogajanje še ni končano. Nekatere prireditve so v program 33. Jesenskih srečanj vključene kot spremljevalne in so bile na sporedu že v preteklih dneh, nekaj jih bo pa še konec septembra, Turnir v taroku, ki bo pri Brančurniku 21. 9. 2019, v družbenem domu pa bo 28. 9. 2019 že 10. srečanje Pesem in ples nas povezujeta ..

V četrtek pa so poleg odprtja šotorskega dogajanja s Poskočnimi muzikanti odprli razstavo “Balkonsko cvetje na kmečkih gankih” in razstavo koroških društev. Preberite in poglejte še kaj so pred začetkom 33. Jesenskih srečanj povedali župan dr. Matic Tasič, podžupan Boštjan Gorenšek in predstavnica podjetja Vabo Ines Bule: 33. Jesenska srečanja na Prevaljah: Festival športa, zabave in kulture za vse generacije napoveduje številne prireditve in pestro dogajanje.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila