Search
Close this search box.

V Ars Cafeju pripravljajo nepozabni gin večer

Veseli december je potrkal na vrata, v Ars Cafe mestni kavarni pa bo prva sobota v veselem mesecu namenjena ginu, saj pripravljajo nepozabni gin večer.

Po uspešnem poletju in jeseni v mestnem jedru organizatorji veselega decembra v Slovenj Gradcu napovedujejo bogat praznični program, ki se bo odvijal na dveh lokacijah. Za obiskovalce bodo pripravili številne dogodke, poskrbeli bodo za prireditveni oder, pravljično deželo, večerne koncerte, Božičkov avtobus z Božičkom, ki bo obdaril vse otroke, koncert z dobrodelno noto, silvestrovanje na prostem …

Prva sobota v decembru se bliža in z njo Arsova “It’s always Gin o’clock zabava”. Gin v različnih kombinacijah je tudi letos priljubljena pijača. Na gin večeru, ki ga za vas pripravljajo boste lahko preizkusili preko deset 10 različnih ginov, ki jih bodo pripravili v kombinaciji z pisano paleto tonicov. Preizkusili boste nešteto edinstvenih okusov, ker pa so temperature že padle pod ničlo, se boste v prijetnem ambientu lahko pogreli tudi s slastnim kuhanim ginom! 

FOTO: Nika Hőlcl Praper

Minister za zdravje opozarja: »Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju«.

Tudi letos se bo decembra v Slovenj Gradcu zvrstilo veliko zanimivih dogodkov, s katerimi bosta MO Slovenj Gradec in Javni zavod Spotur, ob pomoči lokalnih gostincev, popestrila praznično dogajanje v mestnem jedru. Kaj vse se bo dogajalo si poglejte TUKAJ.

Dogodki