Search
Close this search box.

Uspešno izpeljano državno prvenstvo za zdravnike in zobozdravnike v košarki v Slovenj Gradcu (FOTO)

Minuli vikend je v Slovenj Gradcu potekalo državno prvenstvo za zdravnike in zobozdravnike v košarki. Ekipa Slovenj Gradca se je izjemno dobro borila.

Minuli vikend je bil v znamenju zdravniške košarke v Slovenj Gradcu, kjer so lokalni zdravniki organizirali državno prvenstvo za zdravnike in zobozdravnike. Dogodek je potekal v novi telovadnici Šolskega centra Slovenj Gradec, na katerem je sodelovalo pet ekip: Kirurgi, Maribor, Celje, MF Legende in Slovenj Gradec. Tekmovanje je potekalo po sistemu vsak z vsakim, kar je prineslo vsaki ekipi po štiri odigrane tekme.

V izjemno izenačenem turnirju se je ekipa Slovenj Gradca izkazala kot pravi borci in dosegla tretje mesto. Na parketu so zastopali barve mesta Klemen Aleš Pilih, Tilen Seničar, Martin Jurko, Robert Plavčak, Rok Popič, Rok Vačovnik, Miloš Vrtovec in Miha Lavre. Kljub trdemu boju so se morali zadovoljiti z bronasto medaljo, a so kljub temu pustili močan vtis na domačem terenu.

Na vrhu turnirja so slavile MF Legende, za njimi je bila ekipa Maribora, medtem ko so si slovenjgraški zdravniki z odličnimi predstavami prislužili bron. Na četrtem mestu so se uvrstili Kirurgi, Celje pa je zasedlo peto mesto.

Čestitke vsem igralcem za izjemno borbenost in odlično zastopanje barv Slovenj Gradca.

Vir: SB Slovenj Gradec

Fotogalerija

Dogodki

Minuli vikend je v Slovenj Gradcu potekalo državno prvenstvo za zdravnike in zobozdravnike v košarki. Ekipa Slovenj Gradca se je izjemno dobro borila.