Search
Close this search box.

Tri nepojasnjene prometne nesreče. Ste karkoli opazili?

S Policijske uprave Celje so poslali poziv morebitnim očividcem treh prometnih nesreč. Ena se je zgodila v Celju, dve v Velenju. O vseh so bili obveščeni včeraj.

Prva prometna nesreča se je zgodila v sredo, 1. julija, ob 6.40, v neposredni bližini stanovanjskega bloka na Čopovi ulici 23, v Celju, kjer je v 47-letno kolesarko, ki se je pripeljala po kolesarski stezi iz smeri Ljubljanske ceste, pred križiščem z ulico na Zelenico, trčil voznik skiroja na električni pogon. Kolesarka je padla, voznik skiroja je po trčenju ustavil, ko pa je videl, da se je kolesarka pobrala, je odpeljal naprej po kolesarski stezi proti glavni cesti. Kolesarka, ki se je v trčenju hudo poškodovala, je pomoč v celjski bolnišnici poiskala šele včeraj, ko so bili o prometni nesreči tudi obveščeni.

Druga prometna nesreča se je zgodila v torek, 7. julija, ob 19.20, v Šaleku, na označenem območju za pešce. Otrok, ki se je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal s kolesom, je na ploščadi med stanovanjskimi bloki, v neposredni bližini večstanovanjske zgradbe Šalek 90, trčil v 10-letno peško. Oba otroka sta padla, kolesar se je po padcu pobral in odpeljal. Deklica, ki si je pri padcu zlomila roko, je pomoč včeraj poiskala v Splošni bolnišnici Celje.

Tretjo prometno nesrečo so obravnavali včeraj, okoli 15.50, na parkirišču pred glavno pošto oziroma pri trgovskem centru Spar v Velenju, na naslovu Kidričeva 2B, kjer je mladoletna voznica mopeda padla, ko se je izogibala trčenju z osebnim vozilom znamke Toyota, bele barve, s katerim je vzvratno s parkirišča zapeljal starejši voznik. Do trčenja med vozili ni prišlo. Voznik naj bi padec videl, vendar na kraju ni ustavil. Mladoletna mopedistka se je pri padcu poškodovala.

Vse, ki ste katero od omenjenih prometnih nesreč videli ali o njej karkoli veste, policija prosi, da pokličete na telefonsko številko 113 ali jim pošljete FB obvestilo. Za vse informacije se že vnaprej zahvaljujejo.

Vir: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja