Search
Close this search box.

Tako smo v Slovenj Gradcu zaključili poletje in se poslovili od bazena (FOTO IN VIDEO)

Poletje se bliža h koncu. Dnevi se krajšajo, spet so tu službe, šola, izpiti in vse druge obveznosti. V Slovenj Gradcu je bilo v okviru Poletja v mestu še zadnjič poskrbljeno za zabavo, glasbo, dobro hrano in smeh, poslovili smo se od bazena.

V petek so v Hiši Ančka pripravili koncert uspešne pevke in kitaristke Dunje Vrhovnik, ki je v soju luči zapela in zaigrala na najlepši terasi v mestu. Dobra volja in glasba sta bili na prvem mestu, poleg energičnega nastopa so v Ančki poskrbeli še za odlične coctaile in super kulinarično ponudbo.

Dunja Vrhovnik v soju luči.
FOTO: FB Ančka
Ohladili smo se s coctaili.
FOTO: FB Ančka

V petek smo se poslovili od letnega kopališča v Slovenj Gradcu. Za zaključno prireditev so se združila društva in organizacije, ki so v zgodovini največkrat organizirala prireditev na Letnem kopališču Slovenj Gradec: Kud Metulji, Crazy For Life, Extreme Dream in Javni zavod Spotur. Zabava je potekala skozi ves dan. Čez dan smo živali v kopanju, najmlajši so uživali ob animacijah, potekal je turnir v odbojki na mivki in turnir v ročnem nogometu, zvečer pa je sledila zabava z DJ-i, kjer smo dodobra zaplesali in zmigali boke. Za glasbo so poskrbeli: Arty, Bastard, d€nz€l aka Dani V, Deny Doom, Dom3n, Jona, Jure Murko, M. Oder, Pipileto, Zepec. Dogajanje se je kasneje iz bazena preselilo v Špajz, kjer so za nadaljevanje poskrbeli Deny Doom, Mark Cream, Pipileto.

Zvečer smo uživali ob elektronski glasbi.

Objavil/a NoriNa Življenje dne Petek, 30. avgust 2019
Nori na življenje na letnem kopališču Slovenj Gradec.
FB: NoriNa Življenje

Zadnji teden obratovanja letnega kopališča Slovenj Gradec so ljubitelji hoje po vrvi in lovljenja ravnotežja izkoristili za hojo po slacku nad vodo.

Slackline na bazenu.

V soboto pa je bil dan rezerviran za smeh. Royal Caffe in Ars Cafe mestna kavarna sta organizirali dan poln zabave, smeha, iger in BBQ mojstrovin. Preko celega dneva so se odvijali različni dogodki, ki so v mesto privabili množico obiskovalcev. Iz Starega piskra Celje so poskrbeli za BBQ Street Food, medtem, ko smo mi uživali kot pravi gurmani, so se naši najmlajši zabavali na igralih in ob animacijah. Uživali smo ob zvokih Dj Prisly-a, proti večeru pa sta za dozo smeha poskrbela stand up komika Gašper Bergant in Žan Papič.

Stari pisker Celje je tokrat stregel v Slovenj Gradcu.
V mestnem jedru so uživale vse generacije.
Večer je bil rezerviran za smeh.

GALERIJA FOTOGRAFIJ SOBOTNEGA DOGAJANJA:

Tako pa je bilo v preteklem tednu, ko so nas zabavali DJ Pipileto, Nuša Derenda in Suha Južina. Poglejte TUKAJ.

Dogodki