Tako izgleda prenovljena kuhinja v počitniškem domu v Fiesi

Mestna občina Slovenj Gradec je aprila letos pristopila k izvedbi projekta "Obnova kuhinje v Počitniškem domu Fiesa".
img-14206fd1b5b887137e1f99c0171b9a03-v

Kot so zapisali na spletni strani občine je bila kuhinja v Počitniškem domu Fiesa, zaradi dolgoletne uporabe popolnoma dotrajana in ni več izpolnjevala modernih zahtev. Zaradi tega so jo morali celovito obnoviti.

V sklopu obnove so zamenjali kanalizacijske in vodovodne napeljave, zamenjali elektro instalacije, vgradili nove talne in stenske keramike. Lotili so se tudi slikopleskarskih del in zamenjave kuhinjske opreme.

FOTO: OBNOVA KUHINJE V POČITNIŠKEM DOMU FIESA:

Preberite še: Otroci bodo tudi letos uživali na počitniškem letovanju v Fiesi

Počitniški dom Fiesa, katerega večinska lastnica je občina Slovenj Gradec, solastnica pa z 21 % deležem občina Mislinja, se nahaja nedaleč stran od središča Fiese v neposredni bližini morja. Dom omogoča sprostitev v okolju, obdanim s čudovito naravo in čistim morjem.

V svojih prostorih ponujajo 80 ležišč. Nekatere sobe so opremljene z lastnimi kopalnicami, vsem ostalim pa so na voljo skupni sanitarni prostori. Dom se ponaša tudi veliko jedilnico s teraso, zelenim zunanjim površinam z oljčnim nasadom, z otroškimi igrali pa je poskrbljeno tudi za najmlajše. V bližini doma se nahaja tudi več športnih površin. Do Pirana vodi sprehajalna pot ob obali, dolga približno kilometer in pol.

VIR: MOSG

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.