Search
Close this search box.

Otroci bodo tudi letos uživali na počitniškem letovanju v Fiesi

Javni zavod SPOTUR organizira zdravstveno kolonijo otrok v Fiesi pri Piranu. Prijave že zbirajo.

V prvi izmeni od 1. 7. do 11. 7. 2021 bodo uživali otroci iz stari od 5 do 11 let, v drugi izmeni, ki bo potekala od 11. 7. do 21. 7. 2021 pa starejši otroci, od 12 do 19 let. Otroci od 14. leta starosti naprej morajo k prijavi priložiti pisno izjavo staršev, da skupaj prevzamejo odgovornost za dosledno upoštevanje hišnega in dnevnega reda letovanja.

Prijavnico dobite v MKC Slovenj Gradec.

Roditeljski sestanki bodo predvidoma potekali med 20. in 30. junijem 2021, vse dodatne informacije pa dobite v MKC Slovenj Gradec, na telefonski številki 02 88 462 92 ali na e-naslovu uros.pajenk@spotur.si.

Počitniški dom Fiesa, katerega večinska lastnica je občina Slovenj Gradec, solastnica pa z 21 % deležem občina Mislinja, se nahaja nedaleč stran od središča Fiese v neposredni bližini morja. Dom omogoča sprostitev v okolju, obdanim s čudovito naravo in čistim morjem.

V svojih prostorih ponujajo 80 ležišč. Nekatere sobe so opremljene z lastnimi kopalnicami, vsem ostalim pa so na voljo skupni sanitarni prostori. Dom se ponaša tudi veliko jedilnico s teraso, zelenim zunanjim površinam z oljčnim nasadom, z otroškimi igrali pa je poskrbljeno tudi za najmlajše. V bližini doma se nahaja tudi več športnih površin. Do Pirana vodi sprehajalna pot ob obali, dolga približno kilometer in pol.

VIR: SPOTUR

Dogodki

Javni zavod SPOTUR organizira zdravstveno kolonijo otrok v Fiesi pri Piranu. Prijave že zbirajo.