Search
Close this search box.

Stand up večer z Alešem Novakom in Davidom Gorinškom na terasi Ars Cafe v Slovenj Gradcu

Ars Cafe mestna kavarna vas v soboto, 8. junija, ob 19:30 vabi na teraso lokala na Stand up večer Aleša Novaka in Davida Gorinška. Vstopnine ni.

Pripravite se na nepozaben večer smeha in zabave! Ars Cafe mestna kavarna bo to soboto, 8. junija, ob 19:30 gostila dva izjemna komika – Aleša Novaka in Davida Gorinška. Dogodek bo potekal na terasi lokala, vstopnine pa ni, zato si rezervirajte ta večer za sproščeno zabavo v dobri družbi.

Aleš Novak je stand up komik nove generacije oz. drugega, tretjega vala stand up komedije pri nas, ki ga lahko spremljamo v skeč oddaji Skečoholiki in v oddaji Štartaj, Slovenija! In pa na stand up odrih širom Slovenije.

David Gorinšek je kariero začel hkrati na stand up odrih in pred radijskimi mikrofoni. Trenutno dela na Radiu City, kjer moderira in vas skuša spraviti v smeh v dopoldanskih urah. Kljub temu pa mu je glavni “gušt” nastopati zvečer na odru, pred živim občinstvom in slišati vaš glasen smeh. Če želite slišati komika mlade generacije, ki je lačen uspehov – je David pravi naslov. Njegov moto je: “Dokler ne letijo glaži po tleh, nisem zadovoljen”. Zelo verjetno je največji trenutek v njegovi karieri doslej vodenje prireditve Bob leta aprila 2023. Je idejni vodja Stand up Avtmigecov, festivala Smejalnice in organizator mnogih komičnih dogodkov na širšem območju Štajerske in še kje. Hkrati je tudi eden od producentov Stand up Lenta na festivalu Lent.

Ne zamudite priložnosti za sprostitev in zabavo z dvema izjemnima komikoma. Pridružite se nam v Ars Cafe mestni kavarni in uživajte v Stand up večeru, ki vam bo še dolgo ostal v spominu. Vstop je prost, zato povabite prijatelje in družino ter se skupaj nasmejte do solz!

Vir: Spotur

Ars Cafe mestna kavarna vas v soboto, 8. junija, ob 19:30 vabi na teraso lokala na Stand up večer Aleša Novaka in Davida Gorinška. Vstopnine ni.