Search
Close this search box.

Slovenjgraški šolarji in člani društva Sožitje pripravili dobrodelno tržnico ponovne uporabe (FOTO)

V predbožičnem času so v Slovenj Gradcu združili moči učenci iz Tretje OŠ Slovenj Gradec ter člani društva Sožitje. V telovadnici osnovne šole pripravili dobrodelno tržnico ponovne uporabe.

V telovadnici Tretje OŠ Slovenj Gradec je danes zaživela dobrodelna tržnica. Obiskovalci so lahko izbirali med različnimi izdelki ter z dobrodelnim prispevkom podprli delavnice socialnega vključevanja oseb s posebnimi potrebami v lokalno okolje.

Podpiramo ponovno uporabo in trajnostni razvoj.

Za vsakega obiskovalca se je našlo kaj zanimivega, saj so lahko izbirali med zbranimi ohranjenimi in tudi novimi dekorativnimi, šolskimi, gospodinjskimi, otroškimi artikli ter oblačili in tudi igračami.

Danes pa je v mestnem jedru potekal tudi božično-novoletni sejem, najmlajši so lahko obiskali pravljično deželo z ustvarjalnimi kotički, prisluhnili smo Božičnemu zborčku 2. OŠ Slovenj Gradec, za popestritev večera in dobro vzdušje pa so poskrbeli tudi člani zasedbe FaušDur Band, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.

DOBRODELNA TRŽNICA PONOVNE UPORABE:

Ne zamudite tudi dogajanja, ki so ga organizatorji pripravili v Slovenj Gradcu, v prazničnem decembru. Kaj vse so pripravili poglejte TUKAJ.

Dogodki