Search
Close this search box.

Ralf Schumacher skupaj z Rovando centrom in Kopami Tjaši iz Sanjskega moškega v uporabo predal avtomobil (VIDEO)

Za tekmovalko šova Sanjski moški, Tjašo Kramarič, je bil danes srečen dan. Pred Rovando centrom Slovenj Gradec je namreč za eno leto prejela v uporabo Fiatov avtomobil, ki ji bo prišel še kako prav, saj ga do zdaj ni imela.

Tjaša je zadnjih nekaj let z družino živela v Franciji in je modna svetovalka. Postavna 21-letnica pa je v zadnjem času prepoznavna predvsem zaradi udeležbe v šovu Sanjski moški, kjer se poteguje za Gregorjevo srce. Kot pravi je prilagodljiva in družabna oseba, ki stremi k uspehu. Eden od njenih uspehov pa je zagotovo tudi sponzorski avto, ki ga je danes prejela v uporabo od podjetij Rovando in Kope.

VIDEO: Izjava srečne Tjaše Kramarič po prevzemom avtomobila pred centrom Rovando v Slovenj Gradcu

Ključe od avtomobila, ki ga bo lahko brezplačno uporabljala eno leto, je svetlolasi lepotici v roke predal brat slavnega Michaela Schumacherja, Ralf Schumacher, tudi poslovni partner podjetja Robeta, ki je leta 2018 v centru Slovenj Gradca odprlo vrata najsodobnejšega servisno-prodajnega centra počitniških vozil in kamping opreme Rovando.

Ob današnji predaji avtomobila pa so prisotni nazdravili še s šampanjcem, ki sta ga odprla Ralf Schumacher ter Boštjan Paradiž, direktor podjetja Vabo.

Center Rovando sicer ponuja pestro izbiro storitev in izdelkov vsem ljubiteljem kampiranja in aktivnosti v naravi. V njihovih garažah si lahko ogledate floto počitniških vozil premium znamke Carthago in lastne znamke Robeta Mobil, katerih del je namenjen tudi najemu. V pritličju centra se nahaja salon električnih in navadnih koles znamke Cube ter štirikolesniki znamk Can-Am, Goes in Odes, v prvem nadstropju pa trgovina z izdelki za kamping in karavanig opremo, belo tehniko, malimi gospodinjskimi aparati in motorji. Z začetkom leta 2020 so v ponudbo vključili tudi prodajo rabljenih vozil.

Kope pa veljajo za največje koroško smučišče, kjer znajo poskrbeti za pestro dogajanje in vse generacije tako v zimskem kot tudi poletnem času. Ena od letošnjih novosti je tudi prenovljen Lukov dom, pri njih pa lahko unovčite tudi turistične bone. Več o njihovi ponudbi za vse generacije, si lahko preberete TUKAJ.

Dogodki

Za tekmovalko šova Sanjski moški, Tjašo Kramarič, je bil danes srečen dan. Pred Rovando centrom Slovenj Gradec je namreč za eno leto prejela v uporabo Fiatov avtomobil, ki ji bo prišel še kako prav, saj ga do zdaj ni imela.