Ralf Schumacher skupaj z Rovando centrom in Kopami Tjaši iz Sanjskega moškega v uporabo predal avtomobil (VIDEO)

Za tekmovalko šova Sanjski moški, Tjašo Kramarič, je bil danes srečen dan. Pred Rovando centrom Slovenj Gradec je namreč za eno leto prejela v uporabo Fiatov avtomobil, ki ji bo prišel še kako prav, saj ga do zdaj ni imela.
1F61F02D-D28E-4605-AC82-6240E4B1C650

Tjaša je zadnjih nekaj let z družino živela v Franciji in je modna svetovalka. Postavna 21-letnica pa je v zadnjem času prepoznavna predvsem zaradi udeležbe v šovu Sanjski moški, kjer se poteguje za Gregorjevo srce. Kot pravi je prilagodljiva in družabna oseba, ki stremi k uspehu. Eden od njenih uspehov pa je zagotovo tudi sponzorski avto, ki ga je danes prejela v uporabo od podjetij Rovando in Kope.

VIDEO: Izjava srečne Tjaše Kramarič po prevzemom avtomobila pred centrom Rovando v Slovenj Gradcu

Ključe od avtomobila, ki ga bo lahko brezplačno uporabljala eno leto, je svetlolasi lepotici v roke predal brat slavnega Michaela Schumacherja, Ralf Schumacher, tudi poslovni partner podjetja Robeta, ki je leta 2018 v centru Slovenj Gradca odprlo vrata najsodobnejšega servisno-prodajnega centra počitniških vozil in kamping opreme Rovando.

Ob današnji predaji avtomobila pa so prisotni nazdravili še s šampanjcem, ki sta ga odprla Ralf Schumacher ter Boštjan Paradiž, direktor podjetja Vabo.

Center Rovando sicer ponuja pestro izbiro storitev in izdelkov vsem ljubiteljem kampiranja in aktivnosti v naravi. V njihovih garažah si lahko ogledate floto počitniških vozil premium znamke Carthago in lastne znamke Robeta Mobil, katerih del je namenjen tudi najemu. V pritličju centra se nahaja salon električnih in navadnih koles znamke Cube ter štirikolesniki znamk Can-Am, Goes in Odes, v prvem nadstropju pa trgovina z izdelki za kamping in karavanig opremo, belo tehniko, malimi gospodinjskimi aparati in motorji. Z začetkom leta 2020 so v ponudbo vključili tudi prodajo rabljenih vozil.

Kope pa veljajo za največje koroško smučišče, kjer znajo poskrbeti za pestro dogajanje in vse generacije tako v zimskem kot tudi poletnem času. Ena od letošnjih novosti je tudi prenovljen Lukov dom, pri njih pa lahko unovčite tudi turistične bone. Več o njihovi ponudbi za vse generacije, si lahko preberete TUKAJ.

Preberi še:  Od danes v Slovenijo olajšan vstop s hrvaškega Jadrana
Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments