Na Kope na pravljični oddih za vso družino, nepozabno druženje s sodelavci ali kulinarično doživetje (VIDEO)

Na največjem koroškem smučišču ni pestro le v zimskem času, ampak vam na Kopah ponujajo možnost številnih aktivnosti tudi v poletnih in jesenskih mesecih. Zagotovo pa so Kope pravi raj za mlade družine, zelo pogosto pa se za obisk pri njih odločijo tudi podjetja.
187214454_10159122834705310_8359362509453292319_n

VIDEO: Poletna pravljica na Kopah

Na Kopah vam v poletnem času ponujajo pester animacijski program primeren za vse generacije in okuse. Namestitev na Lukovem domu, vrhunsko kulinariko, podate se lahko na pohodniške in kolesarske poti, na razpolago je mini trail in otroški igralni park … in še več. Preverite poletne aktivnosti na spletni strani www.kope.si. Pri njih pa lahko unovčite tudi turistične bone.

Rezervacije sprejemajo na +386 (0)2 88 39 850 ali rezervacije@kope.si

Z obiskom Kop boste vašim sodelavcem, zaposlenim oziroma delovni ekipi pripravili nepozabno timsko izkušnjo.

VIDEO: Team building na Kopah

Pri tem naj omenimo, da vas bo Lukov dom, ki ga odlikujeta tudi odlična restavracija in izjemna lokacija z nepozabnim razgledom, tokrat pričakal s še boljšo ponudbo in prenovljenimi tako notranjimi kot zunanjimi prostori. V domu so namreč v času mirovanja obnovili restavracijo, pohvalijo se lahko tudi z novo teraso pod tendo, najmlajši pa se bodo ob obisku Lukovega doma zagotovo razveselili novih zunanjih igral, še posebej velikega trampolina.

VIDEO: Kulinarična doživetja na Kopah

Da pa ne boste pri njih ostali lačni, vas bodo razvajali z vrhunsko kulinariko in domačimi dobrotami. Kot pravijo, imajo v dnevni ponudbi za vsakogar nekaj – za največje gurmane kot tudi tiste, ki venomer hitijo. Poskrbijo pa tudi za posebne priložnosti v prijetni družbi vaših najdražjih.

Po novem lahko pri njih dobite še pice in burgerje iz domačega mesa. Prav tako zorijo sami tudi steake v hladilnikih za suho zorenje. Pozabili pa niso niti na tradicionalne jedi in okusne sladice.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.