Search
Close this search box.

Prodaja se Smučarska koča pod Uršljo goro

Sedaj se vam ponuja odlična priložnost za nakup Smučarske koče oziroma oddajo nakupne ponudbe. Koča je primerna za privatno uporabo ali turizem, prodajna cena pa znaša 187.000 evrov, vendar ni zadnja.

“Cena v oglasu je zgolj okvirna. Če vas zanima investicijska priložnost ali zgolj nakup nepremičnine kot naložba, ste vljudno vabljeni, da vam podamo še več informacij,” so ob oglasu zapisali na straneh agencije RE/MAX.

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 723 m nadmorske višine. Do koče vodi štiri kilometre dolga urejena makadamska cesta iz smeri Raven na Koroškem, Prevalj ali iz Kotelj. Koča je odlična izhodiščna točka za izlete na Uršljo goro (1.699 m), kjer je gotska cerkev sv. Uršule, najvišje ležeča cerkev na Koroškem, prav tako tudi za izlete na Raduho, Peco in Olševo.

Novemu lastniku je na voljo hiša/koča primerna za privatno uporabo ali turizem, lesena gradnja, streha Tondach letnik 2014, v pritlični etaži so bila preko ploščic položena lesena tla, kuhinja, ločene sanitarije. V kletnih prostorih se nahaja kurilnica, ki je bila z napeljavo narejena na novo pred sedmimi leti. Skozi celotno leto se porabi cca 25 metrov drv za ogrevanje, kuhanje na štedilniku v kuhinji in za kamin v glavnem spodnjem prostoru (jedilnico). Vodovod je vaški, ima greznico. Vsebuje 5 sob s svojo tuš kabino in sanitarijami ter 2 sobi s samo sanitarijami in umivalnikom, 2 sobi s skupnimi ležišči. Organiziranim obiskom ponujajo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb, je opisano v oglasu, ki ga najdete TUKAJ.

S terase pred kočo se odkriva prečudovit pogled na sam vrh Uršlje gore. Imeniten razgled prek doline, kjer leži kraj Kotlje, se dviga čez Kope na Pohorje, Ojstrico in Kozjak. Koča je odlična izhodiščna točka za izlete na Uršljo goro (1.699 m), kjer je gotska cerkev sv. Uršule, najvišje ležeča cerkev na Koroškem, prav tako tudi za izlete na Raduho, Peco in Olševo, dodajajo pri nepremičninski agenciji RE/MAX.

Dogodki

Sedaj se vam ponuja odlična priložnost za nakup Smučarske koče oziroma oddajo nakupne ponudbe. Koča je primerna za privatno uporabo ali turizem, prodajna cena pa znaša 187.000 evrov, vendar ni zadnja.