Search
Close this search box.

Prireditev S kolesom okoli Uršlje gore privabila skoraj 200 udeležencev

V soboto, 3. septembra 2022 so se kolesarji vseh starosti že triindvajsetič podali na krožno pot okrog Uršlje gore.

Slovenjgraški kolesarski praznik je minil v rekreativnem duhu, ob sončnem vremenu in dobrem vzdušju. Prireditve se je udeležilo skoraj 200 udeležencev vseh starosti.

Kolesarji so se lahko na kolesarjenje odpravili po dveh različnih terasah: MTB tura okoli Uršlje gore in Družinska tura po Mestni občini Slovenj Gradec.

Poleg kolesarjenja, so organizatorji pripravili tudi pester glasbeno zabavni program ob progi z ansamblom Vez in v cilju. Od 13. ure dalje je pred hostlom zabavala skupina Ne joči pevec. Prireditev pa je povezoval priljubljeni slovenski stand up komik Aleš Novak.

Na ciljnem prizorišču, pred Hostlu Slovenj Gradec ob 15. uri je potekalo tudi nagradno žrebanje. Glavna nagrada je bilo gorsko kolo, ki ga je podaril glavni pokrovitelj prireditve: Trgovina in servis koles Gorko d.o.o. Skupna vrednost vseh nagrad je bila v vrednosti 2000€.

Organizatorji se vsem udeležencem, organizacijski ekipi, sponzorjem (Trgovina in servis koles Gorko, Zavarovalnica Sava, Label Profi in Medikem), nastopajočim ter vsem ostalim, ki so poskrbeli za izvedbo prireditve, najlepše zahvaljujejo. Hkrati dodajajo, da tudi naslednje leto nadaljujejo s tradicijo.

Dogodki

V soboto, 3. septembra 2022 so se kolesarji vseh starosti že triindvajsetič podali na krožno pot okrog Uršlje gore.