Search
Close this search box.

Pričenja se 1. liga NLB: V soboto se v Slovenj Gradcu obeta borbeni spektakel rokometašev

Bojevniki za mesto miru v 1A Ligi NLB v soboto zvečer pričenjajo novo sezono. Rokometni klub Slovenj Gradec bo gostil RD LL Grosist Slovan, tekma se bo pričela ob 19.00. uri.

To soboto ob 19:00 vse poti vodijo v hram belo – modrih v Športno dvorano Slovenj Gradec, kjer se bodo slovenjgraški rokometaši pomerili proti RD LL Grosist Slovan iz Ljubljane.

Začenja se nova, jubilejna 70. sezona rokometa v Slovenj Gradcu. V prvem krogu bojevniki gostijo letos zelo okrepljeno ekipo RD LL Grosist Slovan.

Program, ki se bo odvijal ob tekmi:

• Predstavitev letošnje članske ekipe in novega trenerja Nenada Maksića.
• Dogodek za celotno družino.
• Animacije za otroke – napihljiv grad – poslikava obraza.
• Šank ekipa Suky & CO.
• Evropski komentator leta 2004 – Mimi (premierno novi komadi po 20ih letih).

Nenad Maksić: V slovenjgraškem rokometu se začenja nova Maksova era. Novi trener članske ekipe RK Slovenj Gradec Nenad Maksić, igralska legenda rokometnega kluba Slovenj Gradec. Deset njegovih igralskih sezon v takratnem Preventu je v zgodovini rokometa v Slovenj Gradcu pustilo neizbrisen pečat.

Dober na vsaki tekmi, izjemen strelec – za Slovenj Gradec je v njegovem desetletju dal več kot dva tisoč golov, športnik od glave do pete, človek na mestu. Po sedemnajstih letih se je vrnil v Slovenj Gradec kot trener. Z namenom, da svojemu nekdanjemu klubu pomaga še napredovati. Za trenerski poklic se je po zaključeni igralski karieri – igral pa je do štiridesetega leta, usposobil pri svoji Crveni zvezdi in Partizanu v Beogradu, svoje znanje je dvakrat posredoval tudi v Katarju v arabskem svetu. Zdaj so njegovega znanja vsak dan deležni slovenjgraški rokometaši. Bomo na igrišču poslej videvali nove slovenjgraške Maksiće? Čisto tako preprosto vse skupaj tudi ni, a obetamo si viden napredek.

Pridite in podprite bojevnike za mesto miru.

Vir: FB Rokometni klub Slovenj Gradec

Dogodki

Bojevniki za mesto miru v 1A Ligi NLB v soboto zvečer pričenjajo novo sezono. Rokometni klub Slovenj Gradec bo gostil RD LL Grosist Slovan, tekma se bo pričela ob 19.00. uri.