Pred nami je kulinarično obarvan vikend v Slovenj Gradcu

Ta vikend ne boste kuhali, saj se v mestnem jedru Slovenj Gradca obetajo prave kulinarične specialitete. Vse od svetovnih do domačih okusov, za vsakega se bo nekaj našlo.
Fotografija je simbolična

Ta konec tedna bo prava poslastica za vse ljubitelje dobre hrane, lokalnih dobrot in sproščenega vzdušja. Slovenj Gradec bo postal središče kulinaričnega dogajanja, kjer se bodo prepletali svetovni in domači okusi.

V soboto se bo mestno središče napolnilo z omamnimi vonjavami in dobro voljo, saj v goste prihaja Odprta kuhna – priljubljeno kulinarično druženje, ki združuje okuse z vseh koncev sveta.

Čaka vas pestra izbira jedi, sveže pripravljene dobrote, izjemni kuharski mojstri in sproščeno vzdušje na prostem. Pripeljite prijatelje, družino ali sodelavce, naročite nekaj, česar še niste poskusili, in uživajte v mestnem utripu, ki ga bo tokrat narekovala odlična hrana.

Nedelja bo dišala po domačem, pristnem in naravnem.

Na 13. Prazniku ekoloških kmetij in bio dnevu boste lahko spoznali predane ekološke kmetovalce, okušali lokalno pridelano hrano ter odkrivali, kako nastajajo domače dobrote, pripravljene z veliko ljubezni in spoštovanjem do narave.

Dogodek je odlična priložnost za družine in vse, ki cenite zdrav način življenja in želite vedeti, od kod prihaja vaša hrana.

Ne glede na to, ali prisegate na svetovne okuse ali raje ostajate zvesti domačim jedem, vas ta vikend v Slovenj Gradcu čaka nekaj posebnega. Pridite lačni – domov pa se boste vrnili polni navdiha, novih okusov in prijetnih vtisov.

Vir: Spotur

Ta vikend ne boste kuhali, saj se v mestnem jedru Slovenj Gradca obetajo prave kulinarične specialitete. Vse od svetovnih do domačih okusov, za vsakega se bo nekaj našlo.