Boris Kranjc izgubil bitko proti zahrbtni bolezni

Boris Kranjc, za katerega je prav danes potekal Veliki dobrodelni koncert v Dravogradu, je izgubil bitko proti zahrbtni bolezni.
S.O.S. kvintet

Boris Kranjc, za katerega je prav danes potekal Veliki dobrodelni koncert v Dravogradu, je izgubil bitko proti zahrbtni bolezni.

Kot smo danes izvedeli, je Boris preminul. Boris je leta 2010 izvedel da ima možganski tumor in se je od takrat naprej boril proti njim (Več o Borisovi bolezni si preberite TUKAJ).

Za Borisa je potekala velika dobrodelna akcija, v kateri so zbrali dovolj sredstev, da je Boris dobil datum za zahtevno operacijo v kliniki Charité.

Srečna in vesela, da sva z vašo pomočjo dosegla cilj, ki ni bil lahek, se vam javljava iz klinike Charité. Najina sobica je v 20. nadstropju. Razgled na mesto je neverjeten. Boris se počuti dobro. Zaveda se, da je v izjemno dobrih in zaupanja vrednih rokah! Stopava po poti, kjer cesta ni speljana preveč ravno, velik bo vijug, klancev in spustov. Vendar se kljub temu zavedava, da sva z vašo pomočjo DRAGI LJUDJE prehodila že veliko te poti. Sedaj pa morava samo še zaupati in verjeti! Naj se ob tem zahvalim Anji, Aniki in Valeriji ter drugim vsem udeležujočim, ki se tako zavzeto in angažirano pripravljajo na Borisov dobrodelni koncert, ki bo v petek ob 18. uri v dvorani Špic D v Dravogradu. Iskrena hvala! Lep srčen pozdrav iz Berlina” sta 10. januarja na skupini “Pomagajmo Borisu” na Facebooku, objavila Boris in njegova partnerka Polona.

Žal pa je Boris bitko izgubil. Slabo novico so sporočili prav na Velikem dobrodelnem koncertu v Dravogradu, ki se je odvijal danes.

Ekipa Koroških Novic svojcem izreka iskreno sožalje.

Več informacij sledi…

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.