Search
Close this search box.

“Praznični trg” v Dravogradu zaključili z zasedbo Danilo Kocjančič Friends, v torek pripravljajo “Nasvidenje 2019” (FOTO)

Od petka do danes je v Dravogradu potekala prireditev “Praznični trg”, ki so jo pripravili člani TD Dravograd, KS Dravograd, JZ Dravit in dravograjski gostinci.

Dogodki v sklopu prireditve “Praznični trg” so potekali pred OŠ Dravograd tri dni, in sicer od petka, 27. decembra, do nedelje, 29. decembra, med 16. in 22. uro. Program pa je bil namenjen vsem generacijam, željnim druženja in zabave.

Za prvi dan so organizatorji pripravili predstavo za otroke – Pingo išče dedka Mraza, poskrbeli so tudi za otroško praznično glasbo in ples s snežinkami. Obiskovalci so se lahko fotografirali z dedkom Mrazom in okrepčali na praznično obloženih stojnicah. Druženje ob praznični glasbi in gostinski ponudbi pa je zaznamovalo tudi soboto.

FOTOGALERIJA: “Praznični trg” – petek, 27. 12. 2019. FOTO: Marjeta Podgoršek Rek

Danes pa so obiskovalci “Prazničnega trga” uživali na praznično obloženih stojnicah, kjer ni manjkalo slastnih dobrot in imeli priložnost kupiti tudi kakšno darilo. Za popestritev dogajanja in piko na i pa je poskrbela zasedba DKF – Danilo Kocjančič Friends, akustični duet Ladija Mljača in Matjaža Steržeta, ki sta prisotne razvajala z na novo aranžiranimi večnimi uspešnicami enega največjih slovenskih »hitmejkerjev« Danila Kocjančiča (Poišči me, Tina ne verjame, Anita ni nikoli, Pogum, Senca, Dober dan, Črta, Si še jezna name, Portorož 1905, Veter z juga, Dobrodošli, Amerika, Ljubosumje …) in novimi hiti DKF.

FOTOGALERIJA: “Praznični trg” – nedelja, 29. 12. 2019. FOTO: Katja Golob

V Dravogradu pa bo veselo tudi v torek, 31. decembra, ko pripravljajo druženje Nasvidenje 2019, ki bo potekalo ob muziki z Godbo na pihala Ojstrica, poskrbljeno pa bo tudi za »zakuhančka«. Dogajanju se lahko pred cerkvijo sv. Vida pridružite tudi vi, in sicer od 11. ure naprej.

Preberite tudi: Kam za novo leto na Koroškem?

Dogodki